Ajatuksia elämästä – mitä elämä antaa?

Elämän tarkoitus sinulle? Olen paljon miettinyt elämän tarkoitusta ja elänkö haluamaani elämää? Onko elämäni jo antanut minulle kaiken haluamani vai onko minulle varattuna vielä yllätyksiä? Saanko sitä mitä haluan vai annetaanko minulle mitä tarvitsen oppiakseni?

Mitä sinä olet saanut elämältäsi? Oletko saanut haluamasi vai sen, mitä et todellakaan ole tilannut? Miten voit muuttaa elämääsi? Onko sinulla mahdollisuuksia vai uhkia enemmän edessäsi? Onko lasisi aina täynnä vai puolityhjä? Voimmeko tietää mikä on meille hyväksi ja pystymmekö me hyväksymään sen?

Pystynkö antamaan egoni varjon olla vai pitääkö minun murtua enemmän, jotta voin olla kokonainen. Kuinka iso on egoni? Onko se riittävä minulle vai heijastaako se vain ympäröivää maailmaa ja sen tarpeita?

Kysymyksiä, joita on nyt noussut mieleeni ja asioita, joita minun on käytävä edelleen lävitse omassa mielessäni. Herääminen ja kasvu on aina rankkaa ja repivää. Antaa menneisyyden olla ja lyödä ovi takanaan kiinni, lopullisesti.

Heittää hyvästit vanhalle ja heiluttaa lämpimästi jäähyväiset. Antaa olla ja unohtaa. Armahtaa itseni ja ennenkaikkea hyvästellä vanhat asiat pois mielestäni.

Armollisuus – paras lahja itselleen

Olen päättänyt vihdoinkin antaa itselleni armon. Armon olla sellainen kuin olen. Tässä painossa, tässä iässä ja näissä ajatuksissa. Olen minä ja minulla on rajani, joita ei enää ylitetä ilman lupaani. Rakastan ja olen rakastettu mutta en tuhlaa kiltteyttäni ihmisiin, jotka eivät sitä ansaitse. En anna itsestäni kaikkea kaikille, vain harvoille ja valituille. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Annan rakkautta, annan ymmärrystä ja ennen kaikkea heijastan sitä mitä olen. Kaikki mitä me heijastamme ulos, näkyy meille sisäänpäin. Varo siis, mitä ajattelet. Ajatuksesi muuttuvat teoiksi ja tulevat sinulle takaisin. Universumi kuuntelee meitä kokoajan herkällä korvalla ja antaa meille sitä, mitä tarvitsemme. Ei sitä, mitä pyydämme.

Tästä Ilvesmäen Rouvan kauppaan, mistä voit tilata ajatuksenjuoksuasi helpottavia palveluitani.

Rakkaudella Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti