Ilvesmäen taikaa – sateen jälkeen

Sade tekee hyvää luonnolle ja mielelle. Puutarha oli jo kovin janoinen ja täällä on vaikea kastella kaivovedellä riittävästi. Kivikehäkaivo on tehty vuosisadan alussa ja kaivon vesi ei riitä koko puutarhan kasteluun.

Tänään heräsin aamuyöllä odotettuun sateen ropinaan katolla. Sade kasteli päivän aikana ihanasti koko puutarhan ja pesi pois siitepölyt.

Luonto ja minä kiitämme. Ilma raikastui ja nyt on parempi hengittää.

Sadepäivän iloja

Heräsimme myöhään ja oli mukavaa nauttia aamupala rauhassa. Sateella voi rauhoittua olemaan ja viettämään hidasta aamua. Päivällä kävimme kaupoilla ja nopsasti asioilla.

Ruokana oli tänään aina yhtä maukkaita silakkapihveja, uusia perunoita sekä grillattua parsaa. Parsakausi on nyt parhaimmillaan ja teen parsan helpolla tavalla grillissä. Runsaasti oliiviöljyä, mausteita ja grilliin. Lisäkkeeksi valkosipulivoita ja maistuu.

Syömme paljon kalaa ja luulen, että huomennakin löytyy taas lohta tai jotakin muuta grillistä. 6 asiaa, joita syömällä lisäät aineenvaihduntaa – Startti uuteen Olen nyt myös käyttänyt todella paljon fermentoituja tuotteita ja on kyllä sanottava, että vatsa ja olo kiittävät.

Rakkaudesta elämäniloon

Kirjoitan paljon elämänilosta ja tulevaisuudessa myös valmennan tästä aiheesta. Odotan todella paljon Valmentamon opintoja, jotka aloitan lokakuussa Turussa.

Olen miettinyt paljon miten lisätä elämäniloa ja tässä sinulle ajatuksia siitä. Luottamalla elämään saat lisää elämääsi iloa. Jos epäilet kaikkea ja kaikkia, niin se vaikuttaa koko ajatteluusi. Elämässä voit aina ajatella lopputuloksen olevan positiivinen, jos et tiedä muita vaihtoehtoja.

Elämänilon tunteminen pienistäkin asioista antaa sinulle voimaa selättää tulevia ongelmia. Älä vietä koko elämääsi odottamalla pahinta, koska sutta huutamalla susi tulee. Tämän tiesi jo vanha kansa aikoinaan.

Teen silloin myös harjoitusvalmennuksia, joten kannattaa olla kuulolla ja napata omasi hyvissä ajoin. Uskon, että ajat täyttyvät todella nopeasti. Tässä muutama kirjoitukseni elämänilosta Elämänilon & Energian-tapahtumat tilattavissa nyt sekä 3 tapaa lisätä elämäniloa.

Ota yhteyttä jo nyt ja tilaa oma harjoitusvalmennuksesi minulta. Valmennuksessa saat paljon apua ja eväitä omaan elämääsi ja keinoja ratkaista vaikeitakin elämäsi solmutilanteita.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Ilvesmäen taikaa – sateen jälkeen”

Jätä kommentti