Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Punainen on voimavärisi

Valitse yllesi punaista, kun haluat tulla huomatuksi ja saada voimaa ja energiaa omaan olemukseesi. Punaisessa erotut ja jäät tulevan kumppanisi, esimiehesi tai muuten vaikutukseen tekemäsi ihmisen mieleen energisenä ja eteenpäin menevänä tyyppinä.

Punainen vaatii kantajaltaan rohkeutta ja uskallusta erottua massasta. Punainen uhkuu voimaa, energia ja lämpöä ympäristöön.

Värien taikaa – miten väreillä iloa?

Punainen vaate lämmittää ja antaa sinusta hehkuvan kuvan kanssakulkijoillesi. Punainen huulipuna houkuttaa ja voi toimia jopa eroottisena houkutteena.

Mikäli epäröit kokopunaiseen pukeutumista, kokeile ripotella punaista pieninä väripilkkuina vaatteisiisi. Punainen huivi, korvakorut tai vaikkapa koru kaulallasi voi antaa rohkeutta isompiinkin kokeiluihin.

Miten lisää elämäniloa?

Rakastu punaiseen – rakastu itseesi

Kokeile punaista ja huomaat sen energisoivan vaikutuksen. Punainen antaa sinulle itseluottamusta ja rohkeutta tehdä elämässäsi uusia valintoja.

Punainen sytyttää intohimosi liekkeihin ja jopa elämäsi rakkaus voi astua kuvioihin uuden punaisen kukoistuksesi myötä.

Punainen luo lämpöä, hehkua ja kutsuu luoksesi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”Elämäsi uuteen hehkuun – miten?”

Jätä kommentti