Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Punainen on voimavärisi

Valitse yllesi punaista, kun haluat tulla huomatuksi ja saada voimaa ja energiaa omaan olemukseesi. Punaisessa erotut ja jäät tulevan kumppanisi, esimiehesi tai muuten vaikutukseen tekemäsi ihmisen mieleen energisenä ja eteenpäin menevänä tyyppinä.

Punainen vaatii kantajaltaan rohkeutta ja uskallusta erottua massasta. Punainen uhkuu voimaa, energia ja lämpöä ympäristöön.

Värien taikaa – miten väreillä iloa?

Punainen vaate lämmittää ja antaa sinusta hehkuvan kuvan kanssakulkijoillesi. Punainen huulipuna houkuttaa ja voi toimia jopa eroottisena houkutteena.

Mikäli epäröit kokopunaiseen pukeutumista, kokeile ripotella punaista pieninä väripilkkuina vaatteisiisi. Punainen huivi, korvakorut tai vaikkapa koru kaulallasi voi antaa rohkeutta isompiinkin kokeiluihin.

Tässä tietoa Ilvesmäen Rouvan Värivalmennuksesta:

Saat oman värivuodenaikasi ja mukaasi väripaletin, jonka avulla säästät aikaa, rahaa ja hermojasi vaateostoksilla.

Värivalmennuksessa käymme läpi sinulle sopivat värit ja saat runsaan paketin tietoa väreistäsi ja ison annoksen naisellista energiaa olemukseesi. Voit ottaa myös mukaasi lempivaatteitasi ja katsomme niiden värejä sinulle. 

Värivalmennus antaa sinulle itseluottamusta ja ripauksen glamouria arkeesi. Olet kuningatar, jolle luomme oman taikamaailman väreilläsi. Käytän myös intuition lahjaani ja kerron mitä värejä näen ympärilläsi.

Värivalmennuksen kesto on noin 2 tuntia. Valmennus on Porin keskustassa. Huomioithan, että asunnossa on kissa. Tule värivalmennukseen luonnonkauniina, ripsiväri tai ripsipidennykset eivät ole este. Varaa mukaasi avoin ja iloinen mieli.

Lupaan, että saat hyvän ja voimauttavan kokemuksen värien taikamaailmassa.

Värivalmennus antaa sinulle iloa, itseluottamusta ja ennen kaikkea säästää rahaa vaateostoksillasi. Saat mukaan oman värikarttasi, jonka avulla sinun on helppo ostaa juuri oikeat sävyt ja värit vaatteisiisi. Värivalmennuksen löydät Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta. Linkki verkkokauppaan on blogin lopussa.

TILAAMINEN

Valitse tuote, lisää ostoskoriin ja valitse sopiva maksutapa. Saan viestin tilauksestasi sähköpostiini ja vastaan sinulle mahdollisimman nopeasti. Kiitos.

Miten lisää elämäniloa?

Rakastu punaiseen – rakastu itseesi

Kokeile punaista ja huomaat sen energisoivan vaikutuksen. Punainen antaa sinulle itseluottamusta ja rohkeutta tehdä elämässäsi uusia valintoja.

Punainen sytyttää intohimosi liekkeihin ja jopa elämäsi rakkaus voi astua kuvioihin uuden punaisen kukoistuksesi myötä.

Punainen luo lämpöä, hehkua ja kutsuu luoksesi.

Tästä Ilvesmäen Rouvan verkkokauppaan

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Yksi kommentti artikkeliin ”Elämäsi uuteen hehkuun – miten?”

Jätä kommentti