Suosittu tulkintani The Muse-pakalla

Olen nyt tehnyt paljon tulkintoja upealla The Muse-pakallani. Se on oikea värien ja kauniiden symbolien ilotulitus. Ylistys väreille sekä energialle. Rakastan tehdä tuolla pakalla töitä. Se antaa myös minulle itselleni energiaboostin samalla.

The Muse on kuin luotu kertomaan sinun tarinasi. Pakka suorastaan kutsuu nostamaan kortteja ja kertomaan tarinoita. Sinun väreistäsi sekä energiastasi. The Muse antaa saajalleen elämäniloa ja apua elämän solmukohtiin. Se kannattelee ja antaa voimaa elämääsi. Sen värien avulla ja kauniiden kuvaviestien ansiosta on monen elämä muuttunut.

Tehdessäni tulkintoja olen ikään kuin vastaanottavana kanavana. Näen tarinoita, värejä sekä tapahtumia. Luon niistä sinulle oman tulkintasi, jossa kerron kauniilla tavalla sinun voimavaroistasi sekä joskus myös varoitan jostakin sinua kuluttavasta asiasta.

Saan paljon positiivista palautetta tulkinnoista ja moni on löytänyt elämäänsä myös ihan uusia värejä. On upeaa saada auttaa asiakkaitani näin inspiroivalla tavalla.

Antaa elämäniloa, energiaa ja jopa toivoa.

Miten saan oman tulkinnan The Muse-pakalla?

Voit tilata oman tulkintasi laittamalla viestiä tai tilaamalla suoraan verkkokaupastani oman tulkintasi. Olen tehnyt kauppaani lukuisia eri tulkintoja eri hintaluokissa. Tästä pääset Ilvesmäen Rouvan verkkokauppaan.

Voit valita itsellesi sopivimman ja maksaa turvallisesti suomalaisessa kaupassani. Maksuvaihtoehtoja on useita, voit valita juuri sinulle sopivimman.

Jos sinua mietityttää, mikä on sinulle juuri se oikea tulkinta, niin laitahan minulle viestiä. Voimme yhdessä miettiä, mikä olisi juuri se sinun juttusi.

Tulkintaa ei tarvitse koskaan pelätä tai miettiä liikaa etukäteen. Teen tulkinnan aina rakkaudesta käsin ja kerron kauniilla tavalla elämäsi asiat. En nosta esiin, mitään minkä ei kuulu tulla näkyväksi.

Tilaathan myös uutiskirjeeni. Saat joka torstai kello 17.00 jälkeen oman kirjeesi sähköpostiisi. Uutiskirjeessä on aina jokin mukava etu ja tapahtumakalenteri. Kirjeen mukana saat myös energiaa sekä elämäniloa kauniiden tekstien ja kuvien kera. Tästä voit tilata uutiskirjeeni.

Tervetuloa Ilvesmäen Rouvan yhteisöön

Minulle jokainen ihminen on yhtä arvokas ja tärkeä. Uskon yhteisöllisyyteen ja yhdessä hyvän tekemiseen. Ilvesmäen Rouvan some-kanavat sekä blogi on paikka, joissa voit olla oma itsesi.

Rakastan kuunnella ihmisten tarinoita ja auttaa myös sinua juuri omalla polullasi. Tasavertaisena kuuntelijana ja kanssakulkijana.

Minulle voit aina kirjoittaa. Vastaan kaikille ja luon ympärilleni hyvää energiaa. En halua latistaa vaan nostaa ihmisiä heidän omassa elämässään.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on minulle kysyttävää tai asiaa.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti