Luo uutta elämääsi tulkinnan avulla

Mitä intuitiivinen tulkinta antaa sinulle?

Intuitiivinen tulkinta on oppaasi valintojen edessä. Se antaa sinulle tienviitat ja merkit matkallasi kohti uuden elämän luomista. Tulkinta auttaa ja neuvoo sinua suurien kysymysten äärellä ja tukee sinua samalla valinnoissasi.

Tulkinta ei koskaan neuvo sinua suoraan tai kerro sinulle asioita, joita et jo omalla tavallasi tiedä. Se nostaa asioita ja ajatuksiasi päivänvaloon sekä tarkempaan tutkisteluun.

Tulkinta ohjaa sinua hellästi ja turvallisesti kohti uuden elämän polkua. Tulkinta tukee sinua päätöksissäsi ja antaa sinulle voimaa sekä rohkeutta tehdä parempia valintoja. Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa avoinna 24/7 – Tervetuloa

Miten tulkinta syntyy?

Teen tulkinnan aina hyvässä ja rauhallisessa mielentilassa. Yleensä kuuntelen kaunista musiikkia, usein luonnonääniä tai sateen ropinaa. Musiikki antaa minulle luomisen iloa sekä ajatuksilleni vapautta tulla näkyvyksi.

Tulkinnan aikana kirjoitan mieleeni nousevat asiat ja kuvat. Näen myös usein värejä ja toisinaan voin aistia myös tuoksumuistoja. Joskus näen myös vanhoja aikoja ja ihmisiä noilta ajoilta. Toisinaan näen tulkittavien esivanhempia tai henkilöitä kauempaa menneisyydestä.

Kuvailen kaiken näkemäni tarkasti ja kirjoitan myös yksityiskohtia runsaasti.

Väreistä kerron niiden energiasta sekä miten voit käyttää värejä juuri sinulle voimaa ja elämäniloa antavalla tavalla. Väritulkinta avuksesi elämäsi väreihin

Palautteita tulkinnasta

Asiakkaat ottavat minuun usein yhteyttä kysyäkseen tarkentavia kysymyksiä sekä kiittääkseen omasta tulkinnastaan. Moni on kokenut saavansa apua vaikeaan elämäntilanteeseen sekä uskoa asioiden järjestymiseen.

Moni on yllättynyt, kuinka hyvin olen osannut kertoa heistä ja kuvailla elämäntilanteita kauniisti. Tulkintani koetaan usein rauhoittavina ja voimauttavina kirjoituksina.

Tulkintaan voi aina palata uudelleen ja löytää siitä uusia asioita. Tulkinta on myös ihana lahja ja sitä on tilattu paljon eri tilanteisiin opastajaksi.

Tulkinta sopii moneen ja aina voit kysyä jos jokin askarruttaa. Teen tätä sydämestäni, juuri sinua varten.

Rakkaudella, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti