Miten saan elämääni rakkauden?

Rakkaus on lahja meille

Rakkaus on yksi elämän suurimmista lahjoista. Rakkaus antaa meille iloa, merkitystä, yhteyttä ja kasvua. Rakkaus on myös haaste, joka vaatii työtä, rohkeutta ja sitoutumista. Miten voimme löytää ja ylläpitää rakkautta elämässämme?

Tässä on viisi vinkkiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan lisää rakkautta elämääsi.

Ole aito, oma itsesi

Jos haluat löytää todellisen rakkauden, sinun täytyy ensin korostaa omaa todellista itseäsi. Jos haluat, että joku rakastaa sinua epätäydellisyyksiesi läpi, sinun täytyy ensin olla valmis tekemään niin jollekulle toiselle. Ole rehellinen itsellesi, jotta olet valmis kohtaamaan jonkun toisen aitouden. Mitkä asiat tekevät sinut todella onnelliseksi? Mitä haluat todella elämältäsi? On helppoa joutua miellyttämään muita tai tekemään sitä, mikä näyttää suositulta tai “normaalilta” sillä hetkellä. Jos muutat persoonallisuuttasi, intohimojasi tai tarkoitustasi miellyttääksesi toista ihmistä, et ole oma itsesi. Ihmiset ovat kiinnostuneita aitoudesta. 

Ole paras versio itsestäsi

Vaikka vastakohdat voivat houkutella, sinun täytyy ensin ymmärtää, että “samanlainen houkuttelee samanlaista”. Sinä asetat tason sille henkilölle, jonka haluat viettää elämäsi kanssa. Et etsisi laiskaa, ahnetta, kitsasta valittajaa ketsuppi-tahroilla paidassaan, joten etsi tapoja siivota oma tekosi ensin. Haluatko viettää päiväsi terveen ihmisen kanssa, joka pitää huolta kehostaan? Sitten sido lenkkarit ja mene kuntosalille itse! Haluatko ympäröidä itsesi ihmisen kanssa, joka näkee parhaan ihmisissä ja tilanteissa? Sitten lopeta valittaminen! Haluatko löytää jonkun, joka pyrkii elämään jokaisen päivän armon, ilon, tarkoituksen ja eheyden kanssa?

Ole luottavainen

Luota itseesi, päätöksiisi ja kykyysi houkutella rakkautta elämääsi. Jos olet oma aito, paras itsesi, tämä luottamus säteilee sinusta hehkuna itsearvostusta. Houkuttelet jonkun, joka tunnistaa, arvostaa ja rakastaa sitä kuka olet. Vahvista tätä luottamusta tietämällä, että olet kokonainen ja täydellinen vain olemalla sinä. Ymmärrä, että sielunkumppani on mukava olla, mutta ei välttämätön.

Ole rakastava

Jos haluat lisää rakkautta elämääsi, ole enemmän rakastava. Ja jos haluat tuntea olevasi kiitollisempi, harjoita kiitollisuutta joka päivä. Se toimii missä tahansa tilanteessa. “Sanotaan, että haluat saada enemmän kunnioitusta työkavereiltasi. Ole rakastava itseäsi ja muita kohtaan, ja huomaat, että rakkaus alkaa virrata elämääsi.

Ole avoin

Jos haluat tavata jonkun uuden, sinun täytyy olla valmis yhdistymään ja avaamaan itsesi muille. Älä sulje sydäntäsi tai mieltäsi mahdollisuuksilta. Ole utelias, kiinnostunut ja kuunteleva. Ole valmis jakamaan itsestäsi ja vastaanottamaan toiselta. Ole valmis ottamaan riskejä ja haasteita. Värejä ja energiaa

Rakkaus ei ole satua, joten voit lopettaa täydellisen “10”:n etsimisen, joka täyttää kaikki toivelistasi kriteerit.

On kuitenkin mahdollista löytää joku, joka seisoo vierelläsi, valaisee maailman sotkuisuutta ja auttaa sinua kokemaan elämän täyden potentiaalin. Mitä rakkaus on ja miten saa rakkautta?

Jos haluat asettaa perustan tällaisen rakkauden houkuttelemiseksi elämääsi, aloita näillä viidellä salaisuudella ja katso, mitä tapahtuu.

Rakkaudella, Anne

Ps. Tiesithän, että verkkokauppani on avoinna ja toimii 24/7 vuoden jokaisena päivänä?

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti