Mitä rakkaus on ja miten saa rakkautta?

Annen kurkkaa verhon takaa

Mitä rakkaus on?

Rakkaus on yksi ihmisen perustarpeista ja tavoitteista. Rakkaus on tunne, joka yhdistää meitä toisiimme ja antaa meille merkitystä ja iloa elämään. Rakkaus on myös voima, joka kannustaa meitä kasvamaan, oppimaan ja kehittymään ihmisenä. Rakkaus on siis arvokas asia, jota me kaikki haluamme kokea ja jakaa.

Mutta miten me voimme saada rakkautta? Onko olemassa jotain salaisuutta tai kaavaa, jolla voimme löytää sen oikean tai pitää hänet kiinnostuneena? Vai onko rakkaus vain sattumaa tai kohtaloa, johon emme voi vaikuttaa?

Todellisuudessa rakkaus ei ole niin yksinkertainen tai monimutkainen asia, kuin ehkä luulemme. Rakkaus ei ole jotain, mitä me voimme ansaita tai pakottaa tapahtumaan. Rakkaus ei ole myöskään jotain, mitä me voimme hallita tai omistaa. Rakkaus on jotain, mitä me voimme antaa ja vastaanottaa. Rakkauden aikaa ja taikaa

Miten saan rakkautta?

Rakkauden saaminen alkaa siitä, että me rakastamme itseämme. Meidän pitää hyväksyä ja arvostaa itseämme sellaisina kuin olemme, vahvuuksinemme ja heikkouksinemme. Meidän pitää myös huolehtia itsestämme fyysisesti, henkisesti ja emotionaalisesti. Kun me rakastamme itseämme, me olemme onnellisempia, itsevarmempia ja avoimempia uusille mahdollisuuksille.

Rakkauden saaminen jatkuu siitä, että me rakastamme muita. Meidän pitää olla kiinnostuneita ja uteliaita toisista ihmisistä, kuunnella heitä ja ymmärtää heitä. Meidän pitää myös olla rehellisiä ja aitoja toisille ihmisille, ilmaista tunteitamme ja tarpeitamme. Meidän pitää myös olla kunnioittavia ja ystävällisiä toisille ihmisille, antaa heille tilaa ja vapautta. Kun me rakastamme muita, me luomme yhteyden heihin, luottamusta heihin ja kiintymystä heihin.

Rakkauden saaminen ei ole siis niinkään kysymys siitä, mitä me teemme tai sanomme, vaan siitä, mitä me olemme ja tunnemme. Rakkaus ei ole jotain ulkopuolista tai ehdollista, vaan jotain sisäistä ja ehdotonta. Rakkaus ei ole jotain harvinaista tai vaikeaa, vaan jotain yleistä ja helppoa.

Rakkaus on arvo, joka on kaikkien ulottuvilla. Meillä on kaikilla kyky rakastaa ja tulla rakastetuiksi. Meidän tarvitsee vain avata sydämemme sille. Ilvesmäen Rouvan tarina – kertomus intohimosta ja rakkaudesta sielun kutsuun

Rakkaudella

Anne

Mitä mieltä sinä olet? Mikä on rakkauden arvo sinulle? Miten sinä saat rakkautta elämääsi? Kerro minulle kommenttikentässä. 😊

Tiesitkö, verkkokaupassani on myös Intuitiivinen tulkinta rakkauteen!

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti