Iloa elämään kasviksista

Kasvisruokailua

Dippejä ja kasvistacoja

Nopeaa ruuanvalmistusta

Tyttäreni, joka on ollut kasvissyöjä jo pienestä, soitti ja ilmoitti tulevansa illalla ruokailemaan kanssamme. Olemme siirtyneet myös mieheni kanssa nyt kasvisruokavalioon, meillä on kylläkin käytössä myös maitotuotteet, kala sekä kananmunat. Jääkaapista löytyvät perustarvikkeet ja pakastimeen olen varannut myös valmistuotteita, jotta ruuanlaitto helpottuu. Kasvistacot ja lisukkeet ovat meillä aina varma suosikkiruoka.

Mitä kasvistacoihin täytteeksi

Valitsin Lidlin uutuuden eli herneistä yms. tehdyn jauhelihan. Se on kätevää kuten tavallista jauhelihaa. Paljon sipulia ja valmiit tacomausteet sekä kastike ja täyte on valmis. Antaa hautua rauhassa ja vielä runsaasti valkosipulia.

Pilkoin tomaatit, kurkut ja punasipulia lisukkeeksi.

Dippejä tein kolme; valkosipuli-kermaviili, avokadippi sekä chilikastike-dippi.

Mozzarella-juustoraastetta sekä basilikaa ruukussa.

Basilikaa ja salaatit

Yhdessä ruokailu

Ruokakin maistuu paremmalta yhdessä kuin yksin syötynä. Jokainen sai täyttää omat taconsa ja vietimme mukavan ruokailuhetken. Ateria valmistuu nopeasti ja kaikki saivat yhdessä olon iloa ja hyvää ruokaa.

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Flower-17-web

Tilaa uutiskirje

Tilaa kirje nyt niin osallistut 85 euron arvoisen Cosmopharma tuotepaketin arvontaan.

Jätä kommentti