Iloa elämään kasviksista

Tyttäreni, joka on ollut kasvissyöjä jo pienestä, soitti ja ilmoitti tulevansa illalla ruokailemaan kanssamme. Olemme siirtyneet myös mieheni kanssa nyt kasvisruokavalioon, meillä on kylläkin käytössä myös maitotuotteet, kala sekä kananmunat. Jääkaapista löytyvät perustarvikkeet ja pakastimeen olen varannut myös valmistuotteita, jotta ruuanlaitto helpottuu. Kasvistacot ja lisukkeet ovat meillä aina varma suosikkiruoka.

Dippejä ja kasvistacoja

Mitä kasvistacoihin täytteeksi

Valitsin Lidlin uutuuden eli herneistä yms. tehdyn jauhelihan. Se on kätevää kuten tavallista jauhelihaa. Paljon sipulia ja valmiit tacomausteet sekä kastike ja täyte on valmis. Antaa hautua rauhassa ja vielä runsaasti valkosipulia.

Pilkoin tomaatit, kurkut ja punasipulia lisukkeeksi.

Dippejä tein kolme; valkosipuli-kermaviili, avokadippi sekä chilikastike-dippi.

Mozzarella-juustoraastetta sekä basilikaa ruukussa.

Basilikaa ja salaatit

Yhdessä ruokailu

Ruokakin maistuu paremmalta yhdessä kuin yksin syötynä. Jokainen sai täyttää omat taconsa ja vietimme mukavan ruokailuhetken. Ateria valmistuu nopeasti ja kaikki saivat yhdessä olon iloa ja hyvää ruokaa.

Lue myös: Uusi elämä selätti fibromyalgian

Oletko tutustunut palveluvalikoimaani verkkokaupassa?

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti