keltainen aitan ovi
keltainen aitan ovi

Alitajunnan valta

Olen tänään mietiskellyt omaa hyväksynnän tarvettani? Miksi en voi riittää itselleni tälläisenä kuin olen? Miksi minun pitäisi olla hoikempi, kauniimpi, älykkäämpi tai jonkinlainen muunlainen kuin olen?

Minulla on kuitenkin kaikki hyvin. Jonkinlainen toimeentulo, hyvä puoliso sekä katto pään päällä. Saan toteuttaa itseäni vapaasti ja kirjoittaa.

Mistä tulee tunne riittämättömyydestä? Mikä ajaa minua yhä uusiin suorituksiin vaikka olen tuhannesti luvannut itselleni lakata suorittamasta elämää.

Miksi, oi miksi mikään ei riitä? Mistä tulee sisäinen tyhjyys vaikka ulkoinen on kunnossa. Mikä ajaa mielen yhä uudelleen samalle vanhalle kierrokselle?

Oman itsensä arvostus

Suurimman osan aikaa pysyn omassa voimassani mutta ei vieläkään tarvita suurta pudotusta tai vääriä sanoja, niin alan epäilemään omaa voimaani.

Voiko koko aikuisikä olla yhtä suurta tunteiden vuoristorataa? Koska pystyn hyväksymään oman erityisherkkyyteni ja elämään sen mukaista elämää.

En voi mennä jokaisen tunteisiin mukaan ja olla huonojen energioiden sieni. Onneksi jo osittain pystyn suojaamaan itseäni ja ajatuksiani mutta matkaa on vielä paljon edessä.

Onneksi tiedän, etten ole matkallani yksin. Tule sinäkin mukaan matkalleni elämäniloon.

Rakas harrastukseni – valokuvaus

Ratkaisukeskeinen valmennus kuvien kautta❤️

Käytän paljon keskustelua, kortteja, tehtäviä, aarrekarttaa ja NLP: n tekniikoita eli mielikuvien avulla tunteiden käsittelyä. Myös intuitiivista maalausta tai värejä voidaan käyttää apuna tunteiden sanoituksessa ja oivallusten tulkkina.

Kokeile ja ylläty, tuloksia saadaan nopeasti❤️

holvi.com/shop/ilvesmaenrouva/

Rakkaudella

Anne❤️
Näytä enemmänNäytä vähemmän

20 tuntia sitten

Elämänilon lähteillä – Intuitiivinen tulkinta❤

Mitä intuitiivisessa tulkinnassa tapahtuu? Minulta on nyt paljon kysytty, mitä tulkinta on ja miten se tapahtuu käytännössä?

Intuitiivista tulkintaa ei tarvitse etukäteen pelätä tai jännittää. Teen tulkinnan aina asiakkaan ehdoilla ja tulkinta on täysin luottamuksellinen.

Tulkintaan kannattaa varata puhelimessa tehtynä noin tunti, sama aika kuin livetulkintaan. Sähköpostiisi taas tulevan tulkinnan voit lukea, koska tahansa. Monet pitävätkin juuri sähköpostitulkinnasta, koska siihen voi palata aina halutessaan ja lukea omaa tulkintaansa itselleen sopivana aikana.

Miten varaudun tulkintaan?

Tulkintaan kannattaa tulla aina rauhallisella mielellä ja valmiina ottamaan sekä antamaan energiaa. Tulkitsijana luon rauhallisen ympäristön ja luottamuksellisen olon sinulle. Jos teen kirjallisen tulkinnan, olen itse harmonisessa tunnelmassa ja laskeudun aina tulkinnan maailmaan.

Ympärilläni on silloin paljon valoa ja käytän kuulokkeita, jotta en saa mitään kokemusta ulkopuolisesta ympäristöstä. Kuuntelen rauhoittavaa musiikkia ja kirjoitan tulkinnan oman intuitioni perusteella.

Mitä käytän apunani tulkinnassa?

Minulla on noin 25 vuotta vanhat Tarot-kortit. Pakka on kulkenut mukanani vuodesta toiseen. Se on minun luottoapurini ja antaa minulle aina oikeat vastaukset. Kukaan muu ei saa koskea omaan pakkaani ja olen siitä erittäin tarkka. Pakan energiasta ja värähtelystä.

Kirjoitan myös laajassa tulkinnassa tulkinnan loppuun mieleeni nousevat asiat asiakkaalle. Usein näen kuvia menneisyydestä ja ihmisistä, jota ovat olleet jollain tavalla merkityksellisiä tähän hetkeen.

Kirjoitan nämä asiat kuten näen ne kuvina mielessäni. Joskus näen valtavasti värejä tai tunnen hyvin voimakkaasti tuoksuja. Kuvailen nämä parhaani mukaan asiakkaalle.

Miten saan oman tulkintani?

Tulkinnan voit tilata suoraan Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta. Verkkokauppa on biossani. Sieltä löytyy myös paljon muuta ihanaa❤

Saan viestin tilauksesta omaan sähköpostiini ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä samana päivänä. Näin voimme sopia, miten haluat tulkinnan. Puhelimitse vai kirjoitettuna.

Lue lisää blogistani❤

Rakkaudella

Anne❤
Näytä enemmänNäytä vähemmän

1 päivä sitten

Näytä enemmänNäytä vähemmän

2 päivää sitten

Kommentoi Facebookissa

Saisinko kortin, kiitos❤️

Kortti💜

Saisinko kortin, kiitos ❤️

Kortti, kiitos 💜

Moiiii

Saanko kortin, kiitos ❤️

Päivänvalolle kortti

Ensiviikoon, kiitos 💗

Anu haluaa kissu kortin 😍

Saisinko kortin 🙂

Kortti kiitos 🙂

Kiitos

Kiitos ❤️

Hei

Kortti, kiitos 💜

Saanko kortin, kiitos ❤️

View more comments

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti