Hyväksynnän tunnelukko – Alitajunnan valta

keltainen aitan ovi
keltainen aitan ovi

Olen tänään mietiskellyt omaa hyväksynnän tarvettani? Miksi en voi riittää itselleni tällaisenä kuin olen? Miksi minun pitäisi olla hoikempi, kauniimpi, älykkäämpi tai jonkinlainen muunlainen kuin olen? Minulla on kuitenkin kaikki hyvin. Jonkinlainen toimeentulo, hyvä puoliso sekä katto pään päällä. Saan toteuttaa itseäni vapaasti ja kirjoittaa.

Mistä tulee tunne riittämättömyydestä? Mikä ajaa minua yhä uusiin suorituksiin vaikka olen tuhannesti luvannut itselleni lakata suorittamasta elämää. Miten lisää elämäniloa?

Miksi, oi miksi mikään ei riitä? Mistä tulee sisäinen tyhjyys vaikka ulkoinen on kunnossa. Mikä ajaa mielen yhä uudelleen samalle vanhalle kierrokselle?

Oman itsensä arvostus

Suurimman osan aikaa pysyn omassa voimassani mutta ei vieläkään tarvita suurta pudotusta tai vääriä sanoja, niin alan epäilemään omaa voimaani.

Voiko koko aikuisikä olla yhtä suurta tunteiden vuoristorataa? Koska pystyn hyväksymään oman erityisherkkyyteni ja elämään sen mukaista elämää.

En voi mennä jokaisen tunteisiin mukaan ja olla huonojen energioiden sieni. Onneksi jo osittain pystyn suojaamaan itseäni ja ajatuksiani mutta matkaa on vielä paljon edessä.

Onneksi tiedän, etten ole matkallani yksin. Tule sinäkin mukaan matkalleni elämäniloon. Ilvesmäen Rouvan tarina – kertomus intohimosta ja rakkaudesta sielun kutsuun

Rakas harrastukseni – valokuvaus

Miten osaan arvostaa itseäni enemmän?

Itsensä arvostaminen on taitolaji, jota voit opetella joka päivä. Voit tehdä listan siitä, missä olet hyvä ja mitä haluat lisää elämääsi. Jos et itse löydä hyviä puoliasi ollenkaan, niin kysy ystävältäsi apua listan tekemiseen. Ulkopuolinen ihminen näkee usein meidät paljon paremmin kuin itse. Valitse itsellesi jokin uusi harrastus tai elvytä jokin vaha taitosi. Luovuus on monelle iso ilo. Luovuuden avulla voit antaa itsestäsi ulos asioita. Voit saada elämääsi paljon uutta ja hyvää antautumalla elämään arvojesi mukaisesti. Tutkimalla arvojasi, löydät uutta iloa ja voimaa. Arvojen tutkiminen antaa sinulle myös lisää luottamusta omaan osaamiseesi sekä kykyysi johtaa elämääsi. Arvosi ohjaavat koko elämääsi ja siksi niiden tutkiminen ja löytäminen juuri oikeiksi on niin tärkeää omalle hyvinvoinnillesi.

Rakastu elämään, se antaa sinulle niin paljon takaisin.

Tästä verkkokauppani palveluvalikoimaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti