Ilvesmäen Rouvan tarina – kertomus intohimosta ja rakkaudesta sielun kutsuun

Kuka on Ilvesmäen Rouva?

Ilvesmäen Rouvan brändin ja luojan tarina on kertomus selviytymisestä, rakkaudesta ja uskosta omaan tekemiseen. Uskon, että jokin korkeampi voima on antanut minulle lujan tahdon mennä kohti unelmaani. Unelmaa, jossa minulla on yhteisö sekä oma brändi.

Unelmaa, jossa saan valmentaa ja olla intuitiivisena tulkitsijana. Omana, herkkänä ja silti kovissa liekeissä timantiksi hiottuna. Naisena, joka kulkee omia polkujaan, välittämättä muiden ajatuksista tai normeista. Rakastan ajatusta tanssia susien kanssa kuutamolla ja ulvoa kohti kuuta elokuisen yön hämäryyden laskeutuessa.

Haluan olla lauman alfanaaras, lempeä johtaja. Nainen, joka tietää mitä haluaa ja ottaa haluamansa. Rakkaudella ja intuition voimalla. Esikuva naisille, jotka etsivät tietään ja pelkäävät olla oman elämänsä kuningattaria, prinsessoja tai muuten vain ihania tyyppejä. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Rakastan naisellisuutta, värejä, kauneutta ja sitä, että ihminen seisoo vahvana omassa energiassaan. Pystyen olemaan samalla kertaa vahva ja nöyrä oppiakseen uutta.

Elämänkokemus on minulle suuri pääoma, polkuni ei ole siloiteltu kullalla. Olen kokenut ja nähnyt paljon. Mennyt rikki ja koonnut itseni. Pienistä paloista ja sieluni haaveista. Miten lisään energiaa elämääni?

Miten minusta tuli minä?

Elämässäni oli niin paljon arvoristiriitaa, että uuvuin. Ponnistelin, miellytin ja olin kaikin puolin hyvä. Täytin paikkani kilttinä tyttönä, hammasta purren.

Yhtenä aamuna ymmärsin, että kuolen katkerana ja kyynisenä, jollen ala elämään. Kuljin läpi monen polun ja epätoivon. Luovutin ja annoin sielulleni periksi. Hyväksyin sen, etten tule elämään normielämää vaan elämääni kuuluvat henkisyys, kulkeminen näkemisen rajamailla ja herkkyys. Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen valmennus – mitä se on?

Intuitiivinen kykyni nähdä on saanut kasvaa ja vahvistua. Nyt koen sen normaaliksi osaksi itseäni. En peitä, en häpeä, en kumarra kuvia. Jos haluat tulla kanssani matkalle, tule mukaani. Kuljen rinnallasi, tuen ja olen se, joka kuuntelee.

Herkkyyteni on voimani, näkeminen on lahjani. Ymmärrys elämästä on sieluni kutsu valmentaa. Olen nämä nyt yhdistänyt. Olen kokonainen. Riittävä ja elämässäni onnellinen.

Anna minun olla sinulle valona.

Olen luonut verkkokauppaani edullisia kokeilupalveluja sinulle, joka vielä pohdit mitä valmennukseni tai tulkintani voisi sinulle antaa. Kokeilemalla edullisesti, saat tutustua keveästi siihen mitä minulla voisi olla sinulle annettavissa. Voit selata kokeilutuotteitani verkkokaupassa:

Tästä sinulle ihana seuraajani tuoksukoru, jota voit käyttää oman voimasi tueksi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti