Uusi vuosi 2021 – mitä tulevaisuus meille antaa?

Kristallipallon salaisuudet

Mitähän vuodella 2021 on meille annettavaa? Saammeko lisää rakkautta, rahaa tai uuden työpaikan? Mikä olisi sinulle elämäsi lottovoitto jos saisit valita vain yhden asian? Kuvassa minulla on käsissäni vertauskuvallinen kristallipallo, tosiasiassa minulla on ihania tuoksuja ja valoja antava diffuuseri sylissäni. Mieti mielessäsi, että sinulla olisi oma astia, josta saisit valita mitä tahansa ensi vuodelle? Miten valintasi vaikuttaisi sinuun ja lähimpiin ihmisiisi?

Ajattelisitko voivasi ostaa isolla rahasummalla kaiken haluamasi vai uskoisitko johonkin muuhun taianomaiseen asiaan, jossa onnistuisit kertaheitolla? Olisiko sinulla halu saada itsesi kauniimmaksi, viisaammaksi tai jopa kuolemattomaksi? Mitä valinnalla kerrot omasta itsestäsi ja arvoistasi?

Pystytkö arvioimaan aina tekojesi seurauksia vai ajelehditko virran mukana ja odotat mitä maailma antaa sinulle? Syytätkö muita vaikeuksistasi vai koetko näkeväsi asiat asioina ja johdatuksina omasta karmastasi? Vaikeita asioita meille jokaiselle ja koko elämän oppimisen pituisia matkoja.

Matka ihmisyyteen ja muiden hyväksymiseen on pitkä ja täynnä ansakuoppia. Tunnemme olevamme parempia kuin muut ja ansaitsevamme enemmän vaikka saamme sen mitä heijastamme. Tekomme pitkällä juoksulla näyttävät ihmisyytemme tason ja luottamus syntyy vain olemalla sen arvoisia.

Niinpä valintamme, mitä ottaisimme jos saisimme kertoo paljon arvoistamme ja siitä, miten haluamme elää. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Oma valintani vuodelle 2021

Nostan kristallipallostani vuodelle 2021 tärkeimmäksi toiveeksi terveyden. Niin itselleni kuin lähimmäisilleni. Tunnen, että ilman terveyttä ei voi elää hyvää elämää. Rahalla saa ostettua terveyttä mutta ei kuitenkaan kaikkea. Terveyttään pitää jokaisen hoitaa ja ottaa vastuu omasta elämästään.

Ottamalla vastuun pystyy elämään hyvää elämää ja saavuttamaan haluamiaan asioita. Terveys antaa meille myös elämäniloa ja se on myös suuri missioni ensi vuonna. Haluan pitää Energiaa & Elämäniloa – tapahtumia ja näin antaa omalta osaltani iloa kanssakulkijoilleni.

Tapahtumissa kerron elämänilosta ja keinoista saavuttaa sitä. Käyn myös läpi värejä ja niiden antamaa energiaa sekä sanomaa. Tapahtumia voidaan räätälöidä tarpeen mukaisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Otan myös esille muutaman itselleni tärkeäksi ja hyväksi havaitun AITO-ravintolisäsarjan tuotteen ja esittelen ne.

Terveys, elämänilo sekä energia ovat pääteemojani vuodelle 2021.

Toivon, että otat minuun yhteyttä ja voimme yhdessä tehdä mukavan tapahtuman. Toivotan jokaiselle lukijalleni sekä seuraajalleni parempaa ja terveyttä täynnä olevaa tulevaa vuotta.

Suitsukkeet ovat ihania tunnelmanluojia juhlaan ja arkeen, katso täältä!

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti