Magnesiumin hyödyt sinulle – vinkit käyttöön

Nordicvita Tri Magnesium

Millainen tuote Nordicvitan Tri Magnesium on? Tuote sisältää kolmea eri magnesiummuotoa, glysiini aminohappoon sitoutunutta magnesiumbisglysinaattia, sitruunahappoon sitoutunutta sitraattimagnesiumin tehokkainta trimagnesiumsitraatti muotoa, sekä Aquamin® merimagnesiumia. Aquamin® sisältää magnesiumhydroksidin ohella 72 eri hivenainetta, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa tehostaen sen vaikutusta.

Vuorokausiannos (2-3kaps.) sisältää:
Elementaarista magnesiumia 230-345mg 61-91%*
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat: Magnesium bisglysinaatti, trimagnesiumsitraatti, Aquamin® merimagnesium, riisiuute, kasvisrasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä huoneenlämmössä. Laktoositon ja gluteeniton.

Kiinnostuitko? Voit tilata Tri Magnesiumia tästä!

Tästä lisätietoa Nordicvita Tri Magnesiumin imeytymisestä ja hyödyistä

Perustietopaketti magnesiumista ja sen hyödyistä

Miten itse olen käyttänyt magnesiumia?

Olen kokeillut ottaa magnesiumia iltaisin ja koen sen rauhoittavan yöuntani. Olen jaksoittain kärsinyt palelevista jaloista yön aikana ja ottamalla käyttöön vanhan kunnon ajan konstit eli pitkät villasukat sekä magnesiumilisän on yöuneni laatu parantunut.

Magnesium on minulle uudempi tuttavuus ja olen sitä nyt kokeillut ensimmäistä kertaa elämässäni. Luettuani kuitenkin artikkeleita, olen vasta nyt ymmärtänyt magnesiumin olevan tarpeellinen koko kehon toiminnalle. Olemme pitkään olleet paljolti kasvissyöjiä ja myös osa kasviksista toimii hyvänä magnesiumin lähteenä. Olen kirjoittanut yhden postauksen kasvisruokailustamme ja sen voit lukea tästä linkistä Iloa elämään kasviksista.

On hienoa oppia ja saada aina lisää tietoa ravintolisistä. Otan aina yhden tuotteen kerrallaan, johon perehdyn. Näin saan samalla uusia kokemuksia sekä vertailupohjaa. On myös mielenkiintoista aina löytää uusia asioita ja merkityksiä tuotteiden käytölle. Oppia ikä kaikki – vanha sanonta pitää jälleen paikkansa.

Olen innostunut aina uuden oppimisesta sekä elämänilon lisäämisestä. Olen kirjoittanut paljon elämänilosta ja laitan tässä muutaman artikkelin josta voit lukea lisää 3 tapaa lisätä elämäniloa, Sukellus elämäniloon sekä Miten lisää elämäniloa?

Rakkaudella

Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti