Mikä on Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen tulkinta?

healthy fashion man people

Mitä intuitiivisessa tulkinnassa tapahtuu? Minulta on nyt paljon kysytty, mitä tulkinta on ja miten se tapahtuu käytännössä? Intuitiivista tulkintaa ei tarvitse etukäteen pelätä tai jännittää. Teen tulkinnan aina asiakkaan ehdoilla ja tulkinta on täysin luottamuksellinen. Tulkinta voidaan tehdä puhelimessa, sähköpostiisi tai livenä Porin keskustassa.

Tulkintaan kannattaa varata puhelimessa tehtynä noin tunti, sama aika kuin livetulkintaan. Sähköpostiisi taas tulevan tulkinnan voit lukea, koska tahansa. Monet pitävätkin juuri sähköpostitulkinnasta, koska siihen voi palata aina halutessaan ja lukea omaa tulkintaansa itselleen sopivana aikana.

Miten varaudun tulkintaan?

Tulkintaan kannattaa tulla aina rauhallisella mielellä ja valmiina ottamaan sekä antamaan energiaa. Tulkitsijana luon rauhallisen ympäristön ja luottamuksellisen olon sinulle. Jos teen kirjallisen tulkinnan, olen itse harmonisessa tunnelmassa ja laskeudun aina tulkinnan maailmaan. Ympärilläni on silloin paljon valoa ja käytän kuulokkeita, jotta en saa mitään kokemusta ulkopuolisesta ympäristöstä. Kuuntelen rauhoittavaa musiikkia ja kirjoitan tulkinnan oman intuitioni perusteella. Onnellisuuden löytäminen omaan elämään

Mitä käytän apunani tulkinnassa?

Minulla on noin 25 vuotta vanhat Tarot-kortit. Pakka on kulkenut mukanani vuodesta toiseen. Se on minun luottoapurini ja antaa minulle aina oikeat vastaukset. Kukaan muu ei saa koskea omaan pakkaani ja olen siitä erittäin tarkka. Pakan energiasta ja värähtelystä.

Kirjoitan myös laajassa tulkinnassa tulkinnan loppuun mieleeni nousevat asiat asiakkaalle. Usein näen kuvia menneisyydestä ja ihmisistä, jota ovat olleet jollain tavalla merkityksellisiä tähän hetkeen. Kirjoitan nämä asiat kuten näen ne kuvina mielessäni. Joskus näen valtavasti värejä tai tunnen hyvin voimakkaasti tuoksuja. Kuvailen nämä parhaani mukaan asiakkaalle.

Miten saan oman tulkintani?

Tulkinnan voit tilata suoraan Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta. Verkkokauppa on luotettava ja voit maksaa verkkopankkisi kautta.

Saan viestin tilauksesta omaan sähköpostiini ja vastaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä samana päivänä. Näin voimme sopia, miten haluat tulkinnan. Puhelimitse vai kirjoitettuna.

Miksi valita intuitiivinen tulkinta ja missä tilanteessa sitä kannattaa käyttää?

Usein asiakkaat tilaavat tulkinnan elämän isoissa muutoksissa tai selvittääkseen ajatuksiaan. Tulkinnan voi tilata myös ihan elämänilon antajaksi tai vaikkapa lahjaksi läheiselle.

Tulkinta on aina henkilökohtainen suunnannäyttäjä juuri sinulle. Se antaa energiaa, iloa ja voimaa ajatuksillesi.

Saan tulkinnoista paljon positiivista palautetta ja monet ovat tilanneet useamman tulkinnan. Myös lahjaksi. Tämä antaa minulle valtavasti iloa ja tunnetta, että onnistun työssäni. Intuitiivinen tulkinta – elämäsi iloksi ja tueksi ratkaisuissasi

Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta löytyy myös paljon muuta ihanaa; valmennuksia, energiatuote sekä Voimavalokuvia. Käy tutustumassa ja ihastu. Ilvesmäen Rouvan tarina

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti