Tervetuloa Intuitiiviseen valmennukseeni

Kortteja valmennukseen

Mitä intuitiivisessa valmennuksessa tapahtuu?

Intuitiivinen valmennus on ollut monelle asiakkaalleni iloinen yllätys. Olemme löytäneet yhdessä asioita, joita asiakas ei ole tiedostanut itsessään. Tarot-korttien avulla on ollut luontevaa luoda yhteys ja asiakasta on helpottanut korteista noussut tieto nykyhetken ongelmiin.

Kortit ovat eräänlainen silta minun ja asiakkaan välillä. Niiden avulla on helpompi löytää alitajunnastaan asioita, joita haluaa nostaa päivänvaloon. Kortit kertovat jo symbolisesti paljon ja niiden avulla on myös luontevaa kysellä asioita ja saada yhdessä oivalluksia.

Minulla on ilo tehdä yhteistyötä Johanna Vuoren kanssa. Hän kirjoittaa Vahvasti aikuinen-blogia ja oli minulla Intuitiivisessa valmennuksessa. Blogitekstissään Johanna kuvailee omaa kokemustaan ja minusta hän sanoittaa hyvin sen, miten tärkeää on asiakkaan ja valmentajan keskinäinen luottamus.

Asiakkaan oivalluttaminen ja luottamuksen saavuttaminen on aina omanlaisensa prosessi. Minusta on todella hienoa löytää yhteinen kieli ja tapa toimia valmennuksessa. Jokainen meistä on erilainen ja meillä on jokaisella oma tapamme oppia, ottaa vastaan tietoa ja jakaa kokemuksiamme.

Valmentajana minulla on tehtävänä kuunnella, olla läsnä ja kuljettaa valmennustilannetta eteenpäin. Minun pitää löytää oikeita kysymyksiä jokaiselle ja saada valmennettava oivaltamaan omia ratkaisujaan. Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen valmennus – mitä se on?

sunset people woman luck
Tarot-kortteja

Intuitiivisen valmennuksen toteutus

Intuitiivinen valmennus löytyy verkkokaupastani tästä linkistä. Tilattuasi tuotteen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Sovimme yhdessä, miten toteutamme valmennuksen ensimmäisen osan. Voimme olla yhteydessä etänä, voin tehdä intuitiivisen tulkinnan sinulle sähköpostiisi tai voimme ottaa vaikkapa ihan tavallisen puhelun. 3 syytä tulla Ilvesmäen Rouvan Intuitiiviseen valmennukseen

Teen sinulle viiden kortin pöydän ja käymme tulkinnan läpi kortti kortilta. Tähän on hyvä varata aikaa noin tunti. Noin viikon kuluttua varaamme uuden ajan ja käymme läpi asioita, joita sinulle on noussut tulkinnasta pintaan.

Tulkinnan ja valmennuksen välillä on hyvä olla noin viikko, koska näin sinun mielesi ehtii käsittelemään asioita riittävästi.

Valmennus tehdään sovitusti joko etänä tai puheluna. Siihen on hyvä varata noin puolitoista tuntia. Kuuntelen, oles läsnä ja oivallutan sinua oman elämäsi ongelmien kanssa. Teemme asiaan sopivia harjoitteita tai keskustelemme.

Valmentajana osaan valita oikean tavan työskennellä juuri sinun kanssasi. Olen 100 % vaitiolovelvollinen ja minuun voit luottaa puhuessasi asioistasi.

Valmennuksen jälkeen voit halutessasi jatkaa kanssasi valmennusta. Voit ottaa esim. yhden kerran tai sitten edullisemman paketin valmennusta.

Valmennus antaa sinulle paljon ja minulle tämä on aivan sydämeni työ. Rakastan valmentaa, oivalluttaa ja auttaa asiakkaitani eteenpäin.

Usein tehdessäni intuitiivisia tulkintoja käytän suitsukkeita apunani mielen avaamisessa. Tästä voit tilata omasi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti