3 syytä tulla Ilvesmäen Rouvan Intuitiiviseen valmennukseen

Mitä uutta saat elämääsi valmennuksesta?

Valmennus avaa sinulle uusia ajatuksia oman elämäsi suhteen. Saat myös apua jumittuneisiin tilanteisiin tai ihmissuhdeongelmiisi. Osaan avata sinulle elämääsi ja sitä, miksi olet juuri nyt tässä tilanteessa.

Korttien avulla pystymme käymään läpi tulevaisuutta, menneisyyttä ja tulevaa. Saat myös vastauksia siihen, mitä sinulla on alitajunnassasi. Nämä asiat eivät ole vielä nousseet tietoisuuteesi mutta aiheuttavat sinulle silti rasitusta tai taakkaa tähän hetkeesi.

Katsomme myös, mitä sinulla on jo tiedostettuna. Näitä asioita voimme käsitellä valmennuksen avulla syvemmältä. Näemme myös yhdessä, mihin suuntaan sinun kannattaa lähteä tai mitä polkua olet valmis jo kulkemaan. Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen valmennus – mitä se on?

Intuitiivisen valmennuksen 3 hyötyä sinulle

Valmennus tarkentaa päämääräsi selväksi poluksi. Tämä on iso apu, kun teet päätöksiä elämäsi isoissa käänteissä. Valmennus myös antaa sinulle itsevarmuutta ja tahtotilan saada päättämäsi asiat maaliin saakka.

Valmennus myös näyttää sinulle, miten saat elämääsi juuri niitä asioita, joita tarvitset ja ansaitset. Valmentajana kuljen rinnallasi ja osaan ohjata sinua lempeästi mutta samalla päämäärätietoisesti kohti sinun uutta ja parempaa elämääsi.

Olen täysin vaitiolovelvollinen ja voit luottaa siihen, että olen tukenasi alusta loppuun koko valmennuksen ajan. Saat rinnallesi turvallisen ohjaajan ja ihmisen, joka kuuntelee sinua koko sydämellään. Mikä on Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen tulkinta?

Tämä on sieluni lahja ja haluan auttaa sinua löytämään koko mahtavan potentiaalisi.

Miten pääset Intuitiiviseen Valmennukseen?

Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta voit tilata valmennuksen itsellesi. Maksutapoja on useita ja myös laskulla maksu on mahdollinen. Verkkokauppani on turvallinen, suomalainen verkkokauppa.

Saatuani tilauksen otan sinuun yhteyttä ja voimme sopia, miten valmennus tapahtuu. Valmennus voidaan tehdä etänä esim. Teamsin avulla, puhelimitse tai vaikkapa videopuheluna.

Valmennuksen ensimmäinen osa eli tulkinta Tarot-korteilla voidaan tehdä myös sähköpostiisi ja voimme sopia ajan sen läpikäymiseen etänä tai puhelimitse.

Valmennus on siis kaksiosainen eli ensin teemme Intuitiivisen tulkinnan ja sen jälkeen käymme läpi siinä nousseet asiat.

Tulkinnan jälkeen kannattaa varata noin viikko valmennusaikaan. Viikossa ehdit miettiä, mitä haluat käydä läpi tulkinnasta. Intuitiivinen tulkinta – elämäsi iloksi ja tueksi ratkaisuissasi

Ota yhteyttä somen kautta tai soittamalla 045-209 9097 jos haluat kysellä lisää.

Tulkinnan aikana käytän välillä suitsukkeita tilan puhdistamiseen.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti