Väritulkinta avuksesi elämäsi väreihin

woman in white dress lying on red flower garden
Uskalla unelmoida

Mistä väritulkinnasta on kyse?

Väritulkinta on tehty sinulle, joka haluat löytää elämäsi värit. Tutkimme värejä yhdessä harjoitusten sekä intuition avulla. Mistä väreistä pidät luontaisesti ja mistä väreistä et. Mitä eri värit merkitsevät sinulle ja millaisia tunteita ne nostavat pintaan. Etsimme sinulle oman voimavärisi tai useita voimavärejä.

Väritulkinta tehdään etäyhteydellä, jotta näen sinun värimaailmaasi. Olen tehnyt paljon värianalyysejä ja käytän myös näitä oppejani hyväkseni väritulkinnassa. Näen tarkasti ihmiselle sopivat värit ja osaan kysellä lisää. Myös intuitiolla pääsen jo pitkälle ja osaan antaa sinulle paljon vinkkejä. Intuitiivinen tulkinta – elämäsi iloksi ja tueksi ratkaisuissasi

Mitä väritulkinta antaa minulle?

Saat käyttöösi sinua voimauttavat värisi. Opit löytämään elämästäsi värien merkityksen kautta uusia asioita. Elämääsi tulee myös lisää elämäniloa uusien värien myötä. Huomaat ettei aina ole pakko pukeutua mustaan tai muihin tummiin sävyihin. Jo pienelläkin ripauksella omaa voimaväriäsi koko ilmeesi muuttuu.

Oikeilla väreillä myös säästät selvää rahaa vaateostoksilla. Ja myös hermojasi, sinun ei enää tarvitse sovitella koko kaupan vaatteita tai tilata turhaan vaatteita verkkokaupoista. Myös luonto kiittää sinua, et osta kertakäyttövaatetta suoraan kiertoon vaan voit satsata laadukkaampiin tuotteisiin. Myös käytettynä löytyy paljon upeita vaatteita ja suosittelenkin tutustumaan kirpputorimaailmaan. Itse kierrän kirppiksiä ja olen löytänyt itselleni paljon vaatteita.

Väritulkinta myös antaa sinulle uusia tapoja ajatella ja saat tulkinnan ohessa myös valmennusta. Kuuntelen sinua tarkalla korvalla ja osaan antaa sinulle vinkkejä haluamiisi asioihin. Värien taikaa – miten väreillä iloa?

Kuvassa oransseja kuivattuja ruusuja helmikoristeiden kera

Miten tilaan Väritulkinnan?

Ilvesmäen Rouvan verkkokaupasta saat tilattua oman Väritulkintasi helposti ja turvallisesti. Tilattuasi tuotteen, otan sinuun yhteyttä. Sovimme, miten teen Väritulkinnan. Livenä myös mahdollista Porin keskustassa. Etäyhteydellä minne tahansa. Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa avoinna 24/7 – Tervetuloa

Tästä voit tilata ihania suitsukkeita. Värit ja tuoksut sopivat hyvin yhteen. Osaan myös neuvoa, mikä suitsukkeen tuoksu on juuri sinulle sopiva.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti