Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen valmennus – mitä se on?

Ilvesmäen Rouva hymyilee mustavalkoisessa kuvassa

Ilvesmäen Rouvan oma brändituote on nyt saatavilla! Olen asiakkaideni innostamana tehnyt uuden valmennustuotteen ja se on räätälöity suoraan asiakkaiden tarpeiden ja kokemusten pohjalta.

Tämä on siis parasta asiakaspalautetta, jota olen saanut ja pystyn nyt suoraan käyttämään tuotepalveluissani. Kiitos teille, tämä on huippua. Intuitiivinen tulkinta – elämäsi iloksi ja tueksi ratkaisuissasi

Minulla on Intuitiivinen tulkinta ollut saatavilla noin vuoden verran ja se on ollut hyvin suosittu. Rakastetuin tulkintani on rakkauteen liittyvä ja sen jälkeen tulee koko elämän yleistulkinta.

Sain palautetta, että asiakkaani haluaa purkaa kanssani tulkintaa ja siitä syntyi ajatus yhdistää nämä kaksi tuotetta. Ensin teemme laajan yleistulkinnan ja sen jälkeen puramme tulkinnan ja erityisesti ne kohdat, jotka ovat jääneet mietityttämään. Mikä on Ilvesmäen Rouvan Intuitiivinen tulkinta?

Miten Intuitiivinen valmennus toteutetaan?

Tilattuasi tuotteen sovimme, miten haluat toteuttaa tilauksesi. Voin tehdä laajan yleistulkinnan sähköpostiin tai sitten voimme ottaa puhelin- tai Teams-yhteyden, sen mukaan mikä sinulle on helpointa ja luontevinta.

Saatuasi tulkintasi, voit rauhassa miettiä tulkintaa ja ottaa esille ne asiat, joita haluat käsitellä kanssani. Sovimme uuden ajan ja käymme valmennuksen keinoin läpi haluamiasi asioita. Olen kanssakulkija ja oivalluttava. Hei Rakas, sinä riität!

Mitä hyötyä Intuitiivisesta valmennuksesta on?

Saat vastauksia ja suuntaa elämällesi. Voimme yhdessä löytää sinulle aivan uusia tapoja ajatella. Saat energiaa ja elämäniloa. Valmennus avaa sinulle aivan uusia uria ja saat voimaa tehdä päätöksiä kipeissäkin asioissa. Olen tukesi ja kuuntelen sinua. Olen läsnä ja tarjoan turvallisen ja luotettavan tilan purkaa ajatuksiasi.

Rakkaudella

Anne

Tästä ihana aromaöljy tunteidesi tulkiksi – rakastan ruusuöljyn tuoksua

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti