Liisan tarina kerrottuna – huomaatko samaa omassa elämässäsi?

Liisa on 48-vuotias, hoikka ja itsestään huolta pitävä uranainen. Liisa asuu kauniissa paritalossa suositulla puutaloalueella, lähellä tyypillisen suomalaisen pikkukaupungin keskustaa. Liisa kävelee töihin kesät talvet ja joogaa säännöllisesti kaksi kertaa viikossa.

Liisa myös opiskelee espanjaa kerran viikossa työpaikkansa tarjoamassa ryhmässä. Liisa tekee Espanjaan paljon kauppaa, joten kielitaidon ylläpito on tärkeää. Liisa hoitaa kotinsa, työnsä ja perheensä moitteettomasti. Liisan kodissa matonhapsut ovat aina suorassa sekä terveellinen kasvisruoka odottamassa perheen miehiä. Liisan aviomies on paikallisen Rotary-kerhon aktiivijäsen sekä harrastaa runsaasti eri rientoja jääkiekosta metsästykseen.

Liisa ja puoliso ovat tavanneet jo ala-asteella, joten tämähän on taivaassa solmittu liitto. Pojat ovat kaksoset ja iältään 16-vuotiaat. Poikien eteen on tehty kaikki mahdollinen, eihän Liisan lapsuudessa pystytty tarjoamaan näin yltäkylläisiä olosuhteita kuin nyt on saatavilla.

Liisan puoliso on paikallisen oman pankin johtaja. Tärkeä ja seurattu herra siis pikkukaupungissa. Liisa tuntee kuitenkin puolisonsa paheet ja onkin kokoajan pikkuisen varpaillaan. Saunaillat ovat kosteita ja puolisolla saattaa jäädä hihna päälle, kaikista hyvää tarkoittavista neuvoista huolimatta. Liisa tuntee väsymystä ja jatkuvaa pelkoa. Mikään ei riitä Liisalle.

Liisalla on kaupungin kaunein puutarha ja malliperhe. Silti Liisa pyörii aamuöisin sängyssään. Itkettää ja ahdistaa. Uni ei aina tule ja energiaa kuluu hirvittävä määrä asioiden ylianalysointiin. Pikkukaupungissa Liisa ei uskalla leimaantumisen pelossa puhua kenellekään asioistaan. Ainahan on kestetty, näin jo lapsuudessa opetettiin.

Liisan elämä somessa

Kauniita kuvia perheen reissuilta. Upeita illallisia eri tilaisuuksista. Liisa säteilee kuvissa perheen miehet ympärillään. Suukkosia ja hempeitä lauseita. Onnea ja onnistumisia, näistä on Liisan some tehty.

Eihän Liisa voi laittaa kuvia, joissa kaikki ei ole täydellistä. Mies umpijurrissa sammuneena autotalliin. Riitaisat kaksospojat otsat hiessä pelaten väkivaltaisia tietokonepelejä aamuyöhön. Mies moittimassa Liisaa, miten tälle on siunaantunut taas kaksi kiloa lisää. Nuoremman mies ottaisi, jos ei prke joutuisi pikkukaupungissa nöyristelemään.

Pojat moittivat äitiään lakkaamatta ja vaativat yhä parempia vaatteita ja kalliimpia merkkitavaroita. Liisaa itkettää, eihän tämmöisiä voi someen laittaa. Mitä sanoisivat tututkin tai esihenkilö työpaikalla?

Mitä Liisan päässä pyörii aamuyöllä?

Liisa miettii, että joko on se aamu? Jolloin hän avaa oven hiljaa ja jättää pöydälle lapun “Adios” ja lähtee salasuhteensa luo Espanjaan asumaan.

Vai onko jotain muuta vielä tehtävissä? Vaakakupissa painavat kuitenkin yhteinen omaisuus ja pitkä historia, mieskään ei ole hullumpi ollessaan hyvällä tuulella.

Pojat ovat rakkaita mutta raskaita. Salasuhde on niin paljon nuorempi, ettei Liisa jaksa uskoa ihan täysillä miehen vakuutteluihin tulisesta tulevaisuudesta. Ainakaan ilman isoa summaa rahaa.

Siis mikä Liisalle ratkaisuksi?

Liisaa osaa auttaa elämän kirkastamisessa sekä hyvän loppuelämän luomisessa Ilvesmäen Rouvan valmennus. Rouva osaa kuunnella, kysyä ja kunnioittaa asiakasta. Rouvan elämänkokemuksella hoituu pahempikin karikko ja Liisa saa tunteen oman elämänsä hallinnasta takaisin.

Liisan kannattaa tutustua valmiiseen valmennuspakettiin Ilvesmäen Rouvan verkkokaupassa tai sitten ottaa Kartoituspuhelu ja keskustella.

Kaikki on 100% luottamuksellista ja asiakasta tukevaa. Valmennus avaa Liisalle silmiä uusiin asioihin sekä keinoihin saada elämään säihkettä ja energiaa.

Liisan on siis parasta soittaa Ilvesmäen Rouvalle 045-209 90 97

Rakkaudella

Anne

Yöunien avuksi Liisan kannattaa tilata tästä sopiva tuote

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti