nainen_korsetissa-kuvattuna_takaa

Kaisan ajatuksia

Kaisa jatkaa keimailuaan altaalla kohtaamansa tumman hurmurin kanssa. Toisaalta alkaa Kaisaa jo väsyttämään nämä samat leikit. Kaisa tietää mitä tahtoo ja miten saada haluamansa lopputulos.

Kaisa päättää kerrankin olla järkevä ja lopettaa hyvin alkaneen flirtin. Liisa seuraa tapahtumia ja hämmästyy Kaisan muuttunutta elekieltä. Tyttömäinen kikerrys loppuu ja Kaisan äänikin selvästi madaltuu.

Innostunut urhokin huomaa yskän ja päättää etsiä äkkiä uuden kohteen vitseilleen. Tässä ei ole aikaa hukattavaksi, tietää hurmuri. Rautaa on taottava, kun se on kuumaa. Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Kaisa heiluttaa Liisalle ja Liisa kävelee ystävänsä luo. Yhdessä tuumin rouvat päättävät lähteä myöhäiselle brunssille ja shoppailemaan laivan kauppakäytävälle. Liisalla ja Kaisalla riittää juttua keskenään. Elämästä, miehistä sekä suhteistaan. Liisan mielestä Kaisa taitaa sittenkin olla ihan hyvä ystävä. Elämää nähnyt ja kokenut. Ei enää turhan haihattelija tai kaikkiin juttuihin uskoja. Liisa uskaltaa jo avautua Kaisalle enemmän omista asioistaan ja se tuntuu hyvälle hänestä.

Liisa on ollut koko ikänsä pidättyväinen puheissaan ja ajatellut, ettei kukaan ymmärrä häntä. Nyt hän on yllättäen löytänyt sielunkumppanin itselleen. Elämä se osaa kyllä järjestää, miettii Liisa.

Naiset shoppailevat itselleen tuliaisia. Ihanaa tuoksutella uusimmat hajuvedet sekä kokeilla huulipuna-uutuuksia. Kevään värejä on tullut jo markkinoille ja Liisa oikein tuntee, miten kirkkaat punat piristävät talven ankeuden keskellä.

Ystävän kanssa on kiva olla. Rentoutua ja käydä syömässä. Ystävykset ottavat risteilyn viimeisen päivän rennosti ja päättävät nauttia vielä ennen iltaa kauneusunet.

Kaikkeen hauskaan kyllästyy, huomaavat naiset yhdessä tuumin. Ikäkö se alkaa väsyttämään vai samat toistuvat kuviot?Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa avoinna 24/7 – Tervetuloa

Tomin suunnitelmia

Rami herää haukotellen ja alkaa ihmettelemään Tomin puuhia. Mitä ihmettä mies kaivelee hänen puhelintaan keskittyneenä? Ei kai Tomi vain ole mustasukkaista tyyppiä, pelästyy Rami.

Tomi huomaa Ramin heränneen ja alkaa uskottavasti kertoa, miten Ramin puhelin oli piipannut. Tomi oli etsinyt laturia joka puolelta ja lopulta löytänyt. Nyt puhelin oli turvallisesti laturissa ja Ramin ei tarvitsisi huolehtia moisista pikkujutuista. Tomi kyllä hoitaa tämmöiset asiat kädenkäänteessä ja Rami voi keskittyä lepäilyyn ihan kaikessa rauhassa.

Tomi selittää kirkkain silmin Ramille rakkauttaan. Rami uskoo kaiken, koska haluaa uskoa. Pieni epäilyksen siemen jää kuitenkin Ramin mielen kaivertamaan. Tomin selitykset ovat kovin nopeita ja jotenkin liukkaita. Tomi tuntuu hallitsevan puhumisen lahjat. Vähän liiankin hyvin, miettii Rami ajatuksissaan.

Tomia harmittaa ja nolottaa. Näin amatöörimäinen virhe heti alkuunsa. Hän kyllä huomaa, ettei Rami niele hänen nopeasti keksittyjä valheitaan, ainakaan ihan kokonaan. Tottuneena huijarina Tomi tunnistaa, koska uhri ei ole ihan vietävissä. Ramia pitää käsitellä tosi varovaisesti, Tomi miettii.

Rami hymyilee Tomille rakastuneen miehen hellää hymyä. Tomi vastaa hymyyn silmillään. Ramia alkaa ihan jännittämään. Onko mahdollista, että tästä voisi oikeasti tulla jotakin? Voiko Rami löytää rakkauden elämäänsä ja tulla onnelliseksi? Rami toivoo ja suunnittelee mielessään jo uusia tuulia.

Tomi hymyilee ja keimailee mielensä kyllyydestä. Rami on kyllä helppo saalis mutta silti Tomin pitää muistaa varoa. Tomi on tottunut peleihin ja hänen verkoissaan on moni uhri pyristellyt. Tomi tietää, mitä tekee ja ennen kaikkea mitä haluaa elämältään. Rahaa, valtaa ja turvatun loppuelämän.

Ulkonäkö ei pysy ikuisesti vaikka Tomi itseään kaikin tavoin hoitaakin. Tomissakin alkaa jo ikä tuntua ja näkyä, ainakin liian kirkkaassa valossa. Mies tietää, että nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa ja kohde halukas.

Tomi kuiskaa Ramille salaisuuden. Rami punastuu ja suostuu oitis kokeilemaan tätäkin uutta asiaa elämässään. Voi Ramia. Nyt viedään miestä kuin pässiä narussa. Vaan elämä yllättää, mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Railin unelmia

Pertti halaa Railia kertoen kuinka rakas Raili on. Raili tarraa ajatukseen kiinni. Jos ei tästä risteilystä jää muuta kuin tämä ihana yö Pertin kanssa, se riittää Railille koko vuodeksi.

Realistina Raili tietää, ettei Pertti uskalla vaimoaan jättää. Mitä siitä sanoisivat ihmisetkin? Pikkukaupungissa ei niin vain erota. Kunnon ihmiset pysyvät aviossa, myös siinä onnettomassa.

Silti Raili salaa toivoo, että Pertti huomaa kuinka hyvä hänen on Railin kanssa olla. Raili ei moiti, hauku tai komentele. Raili hoivaa, ymmärtää ja kannustaa omaa Perttiään kaikin tavoin.

Pertti on nyt onnellinen, tietää Raili ja ensi yö on vielä edessä. Kotiinpaluun aikana sitten Pertti miettii, mitä tehdä. Pertti on kuitenkin kunnian mies ja haluaa hoitaa asiat loppuun. Siihen katkeraankin, uskoo Raili.

Pertti silittää Railin reittä. Kuinka pehmeä onkaan naisen iho. Siitä on jo aikaa, kun omaa vaimoa on päässyt näin lähelle. Pois on Pertti käsketty, hikisine käsineen suttaamasta vaimon tarkoin varjeltua salaisuutta. Perttiä ihan harmittaa oma saamattomuutensa. Kirjaimellisesti. Nyt on Pertti saanut kokea rakkauden taikaa ja erotiikan saloja Railin kanssa. Pertin olo on kevyt ja ulkonäkökin on nuorentunut, huomaa Pertti laivan hytin peilistä. Silmissä on iloa ja sitä kuuluisaa hehkua. Pilkettä, joka syntyy hyväksynnästä ja rakkaudesta. Pertti tietää, ettei ole kylän komein Adonis. Vaan Railille riittävä ja juuri se oikea.

Tarina jatkuu…

Rakkaudella, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti