Rakkauden aikaa ja taikaa

nainen_verkkosukissa-punainen joulutonttulakki_valkoisella tupsulla kädessään

Mitä tapahtuu Railille?

Raili herää onnellisena oman Perttinsä vierestä. Ovat Railin verkkosukkahousut purreet Pertin tajuntaan oikein kunnolla. Pertti nukkua tuhisee tyytyväisenä Railin vieressä. Voi, kuinka Raili onkaan onnellinen. Raili ja Pertti ovat puhuneet koko yön asioistaan ja nukahtaneet sopuisasti käsi kädessä. On ollut niin vapauttavaa saada puhua tunteistaan ymmärtävän ihmisen kanssa. Railia ilostuttaa suuresti, ainoastaan pelko painaa mielessä taka-alalla.

Kuitenkin Pertti on tiukasti naimisissa todella vaativan ja omistushaluisen vaimonsa kanssa. Raili tietää, että Pertti on vaimon tossun alla ja pelkää vaimoaan. Eikä syyttä, tietää Raili. Raili on nähnyt, kuinka firman juhlissa on vaimo saanut oikein kunnon raivokohtauksen ja silloin ovat kiiluneet takahampaidenkin amalgaanipaikat. Vaimo moittii aviomiestään kaikille, jotka jaksavat kuunnella, mutta silti haluaa pitää aviovallan käsissään. Kukapa sitä nyt rahasammosta käsiään irrottaisi?

Raili päättää kuitenkin tämän päivän olla onnellinen. Saahan hän olla rakkaan Perttinsä kanssa edes hetken. Sihteerinä Raili on Perttiään palvonut jo vuosikymmenen, joten Railin kohdalla on odottavan aika ollut todella pitkä. Hei Rakas, sinä riität!

Liisan ja Kaisan puuhailuja

Kaisa lilluu altaissa sydämensä kyllyydestä ja Liisa käy ottamassa itselleen hieronnan. Kylläpä tuntuu ihanalta, kun koko kroppa hierotaan huumaavan tuoksuisilla aroma-öljyillä. Liisa nauttii olostaan unohtaen kaikki murheensa. Liisan mieli on hyvä ja rentoutunut. Sehän lienee juuri lomamatkan tarkoituskin, vaikkapa työn merkeissä seilaillaankin.

Kaisa tarkastelee altaan miestarjontaa ja huomaa, että paikalla on muutamakin lupaava uros. Kaikilla ei ole perässään vaimoa ja lapsilaumaa vaan vapaalla näyttää olevan myös pari miesporukkaa. Kaisa tilaa itselleen ison valkoviinin ja asettelee itsensä paremmin allastuolillaan. Kaisa tietää tarkalleen, miten luoda katseensa vienosti alas näyttäen viattomalta. Kaisan ripsipidennykset kimaltavat kauniisti. Laittoihan hän risteilyn kunniaksi oikein timantit koristeeksi.

Kaisan leopardiuikkarit ja sorjat sääret eivät jää huomaamatta. Kummallisesti alkaa Kaisan vieressä olla tunkua. Kaisaa naurattaa sisäisesti, hän kyllä taitaa nämä pelit.

Kaisa vilkuilee varovasti ympärilleen. Kyllä, tuo tumma mies vasemmalla saattaisi olla Kaisan mieleen. Kaisa hymyilee ujosti ja räpsyttää vesipisaroita pitkistä ripsistään. Mies vastaa hymyyn ja Kaisa tietää taikansa purreen. Jälleen kerran.

Liisa astelee allasosastolle ja huomaa Kaisan keskustelevan tiiviisti tumman hurmurin kera. Jaaha, huokaa Liisa. Taas sitä mennään. Kaisan naurun kikatus miehen vitseille on pelkkää iloa. Miten viitsiikin, iso ihminen. Miettii Liisa. Samalla Liisaa naurattaa omat ajatuksensa. Mitä se hänelle kuuluu Kaisan puuhat.

Liisa tilaa itselleen juoman ja jää tarkkailemaan Kaisan puuhia. Liisaa ei nyt kiinnosta mikään seurustelu. Paljon hauskempaa on seurata Kaisan taitavaa jallitusta tulevan seuralaisen kanssa. Mies on jo sulaa vahaa Kaisan taitavissa käsissä. Noista punaisista lakatuista pitkistä kynsistä ei niin vain karatakaan, tietää Liisa. Onhan tässä vielä toinen yö risteilyn huumaa jäljellä. Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Rami on aivan myytyä miestä

Rami on umpirakastanut Tomiinsa. Miten voikin ihminen olla näin onnellinen, mietti Rami raukeana. Herkulliset meren herkut-aamiainen on nautittu yhdessä ja kallis kuohuviini kulautettu palanpainikkeeksi. Ramia alkaa väsyttämään ja silmät painuvat väkisinkin kiinni. Tomi odottaa Ramin nukahtamista, jotta pääsee penkomaan Ramin puhelinta. Hän on varma, ettei Rami ole osannut suojata laitteitaan niin taitavasti, ettei Tomi saa niitä auki.

Ramin kuorsatessa onnen unta Tomi hiipii Ramin puhelimelle. Ja kyllä, Tomi arvaa oikein salasanan. Sen tunnetuimman yhdistelmän on Rami valinnut. Tomi selaa kiihkeästi puhelinta etsien kaikkea, mitä voi käyttää hyväkseen. Muutama nopea kuvakaappaus vilahtaa salamana Tomin omaan kannettavaan. Tuohon suloiseen pieneen iPadiin.

Rami näkee onnellisia unia. Rakkaudesta, uudesta alusta sekä muutosta Italiaan. Yhdessä Tomin kanssa, tietenkin.

Tomi suunnittelee omaa uraansa nousukiitoisesti firman johtoryhmään ja sieltä johonkin ulkomaan toimipisteeseen. Espanjaan vaikkapa ja yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Jarkon kanssa. Jarkolle varmaan löytyy työtä Tomin mukana, onhan Jarkko kielimiehiä. Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa avoinna 24/7 – Tervetuloa

Tarina jatkuu…

Rakkaudella, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti