Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Anna itsellesi lupa ajatella hyvää itsestäsi ja muista ihmisistä. Tee heti aamulla harjoitus peilin edessä, jolloin kerrot peilikuvalle rakastavasi itseäsi.

Katso itseäsi peilistä ja hyväksy näkemäsi. Kerro miten arvokas olet ja tärkeä omana itsenäsi. Rakasta jokaista piirrettäsi, jonka näet ja anna itsellesi se kaikki rakkaus, mikä sinulle kuuluu. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Jo muutaman päivän harjoitus tehtynä säännöllisesti muuttaa omaa kuvaasi ja huomaat, miten paljon parempi olo sinulle tulee.

Kerro myös jokin hyvä asia jollekin kohtaamallesi ihmiselle ja huomaa, miten hyvä resonoi takaisin. Kehu kampausta, kiitä hyvästä palvelusta tai kerro miten mukava joku on. Miten lisää elämäniloa?

Yllätyt miten positiivisesti tämä vaikuttaa omaan mieleesi ja sen kautta ympäristöösi.

Hymyile tuntemattomalle ja ole ystävällinen. Kokeile miten paljon oman käytöksesi muuttaminen muuttaa muita.

Oman minän merkitys

Muuttamalla omaa käytöstäsi, vaikutat muihin. Et voi muuttaa kuin itseäsi. Kiitä, kehu ja heittele ympärillesi kauniita ajatuksia kuin kukkia kauniilla kedolla. Hyväksynnän tunnelukko

Meillä on vain tämä yksi elämä. Käytä se taiten. Nauti joka hetkestä. Elä nyt, älä mieti mennyttä tai tulevaa vaan anna elämänpyörteen imaista sinut mukaansa.

Ala nähdä oma arvosi ja tekemään asioista, joista saat iloa. Et voi elää vangittuna oman mielesi lukkoihin ikuisesti. Sinun elämäsi on arvokas ja se antaa myös muille paljon iloa. Nauti jokaisesta hetkestä, jonka saat elää ja iloita.

Älä pelkää elämää vaan hyppää sen mukaan. Elämä kantaa sinua kyllä, kunhan annat sille luvan tanssiin kanssasi. Elämä ei vie sinua minnekään, minne et itse halua kulkea. Elämä on lahja ja rikkaus. Armollinen sille, joka oivaltaa sen kauneuden ja ainutkertaisuuden. Elämä ei hylkää sinua, vaikka sinä hylkäsit sen pelkoihisi. Elämä rakastaa sinua ja haluaa sinulle kaikkea hyvää.

Elämä on joka päivä uusi mahdollisuus – uskalla nauttia elämästäsi ja rakasta sitä. Elämä rakastaa sinua takaisin. Elämä on aina mahdollisuus – tartu siihen.

Tästä Ilvesmäen Rouvan verkkokauppaan

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?”

Jätä kommentti