Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Vapauta ajattelusi

Anna itsellesi lupa ajatella hyvää itsestäsi ja muista ihmisistä. Tee heti aamulla harjoitus peilin edessä, jolloin kerrot peilikuvalle rakastavasi itseäsi.

Katso itseäsi peilistä ja hyväksy näkemäsi. Kerro miten arvokas olet ja tärkeä omana itsenäsi. Rakasta jokaista piirrettäsi, jonka näet ja anna itsellesi se kaikki rakkaus, mikä sinulle kuuluu. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Jo muutaman päivän harjoitus tehtynä säännöllisesti muuttaa omaa kuvaasi ja huomaat, miten paljon parempi olo sinulle tulee.

Kerro myös jokin hyvä asia jollekin kohtaamallesi ihmiselle ja huomaa, miten hyvä resonoi takaisin. Kehu kampausta, kiitä hyvästä palvelusta tai kerro miten mukava joku on. Miten lisää elämäniloa?

Yllätyt miten positiivisesti tämä vaikuttaa omaan mieleesi ja sen kautta ympäristöösi.

Hymyile tuntemattomalle ja ole ystävällinen. Kokeile miten paljon oman käytöksesi muuttaminen muuttaa muita.

Oman minän merkitys

Muuttamalla omaa käytöstäsi, vaikutat muihin. Et voi muuttaa kuin itseäsi. Kiitä, kehu ja heittele ympärillesi kauniita ajatuksia kuin kukkia kauniilla kedolla. Hyväksynnän tunnelukko

Meillä on vain tämä yksi elämä. Käytä se taiten. Nauti joka hetkestä. Elä nyt, älä mieti mennyttä tai tulevaa vaan anna elämänpyörteen imaista sinut mukaansa.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

2 kommenttia artikkeliin ”Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?”

Jätä kommentti