Miten lisää säpinää makuuhuoneeseen – 3 ravintolisää avuksesi

Punainen korsetti hopeisilla napeilla

Meillä kaikilla on kausia, jolloin halut eivät ole korkeimmillaan. Nykyaikana niin monet asiat vievät huomiomme ja keskittymiskykymme. Ajastamme kilpailevat uutiset, sähköinen viestintä, harrastukset, työ sekä kaikki loputtomat vaatimuslistat, jotka nykyaika luo meille. Osa asioista on toki tarpeellisia ja välttämättömiä hoitaa mutta myös seksuaalielämä ja sen hoitaminen on tärkeää. Parisuhteen yksi kulmakiviä on makuuhuoneen säpinän ylläpito ja sitä ei voi ulkoistaa. Kipinä on helppo sammuttaa mutta ylläpito on sitten jo hankalampaa, jollei asiaan paneudu.

Kaupallinen yhteistyö Ilvesmäen Rouva – Natural Line Oy

Seksuaalinen halukkuus säilyy läpi elämän mutta sitä pitää hoitaa ja vaalia. Parisuhteessa monet asiat ajavat seksin ohi ja lopulta makuuhuoneessa on pahimmillaan kamppailu seksistä. Hyvästä ja luonnollisesta asiasta saadaan valtataistelu, jossa jompikumpi on vallan valtikan ylimmäinen käyttäjä. Hyvä seksielämä vaatii paljon. Se vaatii ennenkaikkea luottamusta ja kykyä puhua omista seksuaalisista haluista.

Toinen ei voi tietää mitä haluat jos et sitä kerro ja parhaassa tapauksessa kädestä pitäen näytä. Kovan pornon todellisuus vääristää mielikuvia ja varsinkin naisen seksuaalisuus on monasti herkkää ja hyvin paljon ymmärtämystä vaativaa. Osalla ihmisistä on jo niin paljon traumoja seksin ja seksuaalisuuden suhteen, että ensimmäinen hyvän seksin salaisuus voisi olla oman seksuaalisen identiteetin ymmärtäminen ja hyväksyminen.

Nykyaikana onneksi jo puhutaan haluttomuudesta ja se koetaan asiana, josta voi puhua. Tässä linkki, joka käsittelee näkökulmaa miehen kannalta eli testosteronin puutetta.

Oman halun herättäminen

Oman halun herättäminen voi myös herättää toisen halun. Mikäli suhteessa ei ole seksuaalista kipinää, sammuu myös helposti kaiken hellyyden osoitus. Koska pelkona on se, että kosketus voi johtaa pakkoseksiin. Seksuaalinen haluttomuus on myös hyvä vallanväline, käyttää sitä kumpi tahansa tai missä parisuhteen muodossa. Asiantuntevaa tietoa seksuaalisesta naisen seksuaalisesta halusta.

Haluttomuus on vaikea hoitaa jos aitoa halua ei pystytä sytyttämään. Halun syttyminen on molempien parisuhteen osapuolien asia. Yhteinen asia, jota tulee hoitaa ja vaalia. Seksiin tulee raivata aikaa, kuten mihin muuhun asiaan tahansa. Kukaan ei jaksa pitkän päivän, ruuhkavuosien ja kaiken muun stressin jälkeen syttyä kuin ihmeen kaupalla.

Parisuhteelle pitää antaa luova vapaus. Seksihetki voi olla välillä nopea, aina ei tarvitse suorittaa. Toisaalta taas makuuhuoneen vällyjä voi tuulettaa koko sielunsa voimalla. Se saattaa antaa elämäniloa koko viikkoon. Pariskunnan yhteinen jaksaminen ja ilon aihe saattaa olla ne yhteiset hetket, jolloin saa olla haavoittuva ja haluttu. Rakastettu oman itsenään, ei enää niin nuoruuden hehkeänä mutta silti elämän kauniina. Rakkaana ihmisenä, jota on turvallista koskettaa ja jonka kosketus parantaa. Tässä hellyysharjoitus yhdessä tehtäväksi.

Seksi antaa elämäniloa ja hehkua

Seksi antaa elämäniloa, jaksamista ja sisäistä hehkua. Silmien pilke ja ihon hehku kertovat ympäristöllekin makuuhuoneen salaisuuksista. Terveen punainen hehku kasvoilla saattaa olla muutakin kuin pelkän ulkoilun aiheuttamaa punoitusta. Miten lisää elämäniloa?

Hyvä seksielämä myös parantaa elämänlaatua ja antaa sisäistä rauhaa. Seksielämää pitää ja kannattaa vaalia. Se on yksi elämän kantavia voimia. Jokaisen parisuhteen yhteenliimaava voima on hyvä seksuaalinen tasapaino. Parisuhteessa molemmilla pitää olla oikeus ilmaista omaa seksuaalista identiteettiään. Joskus on myös hyvä taipua toteuttamaan toisen mielihaluja. Seksuaalisuus on parhaimmillaan yhteinen leikki, jossa molemmilla osapuolilla on oikeus ja velvollisuus ilmaista omat tarpeensa. Onnellisuuden löytäminen omaan elämään.

Vitaalisuutta lisääviä ravintolisiä

On jo vuosisatoja tunnettuja sekä tiedettyjä vitaalisuutta lisääviä luonnontuotteita. Niitä kannattaa kokeilla avuksi jos tuntee pienen boostauksen antavan itsevarmuutta. Hyvä ravinto jo itsessään antaa elämänvoimaa ja sitä kautta seksihaluja mutta lisänä kannattaa kokeilla myös ravintolisiä. Tässä ravintolisiä, joista voi olla iloa vitaalisuuden saavuttamisessa makuuhuoneessa.

Aito Sinkki

Aito Seleeni

Osavi Ashwagandha

Rakkaudella Ilvesmäen Rouva

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti