Arvojen valinnat sinulle? Mitkä ovat sinun arvosi?

Voit kuvitella mielessäsi kauniin maiseman ja polun sinne. Mitä näet maisemassa ja minkälaisena näet itsesi maiseman keskellä? Millainen polku johtaa mielenmaisemaasi ja millainen tunnelma sinulla on, kun kuljet kohti kuvitelmaasi? Voit ottaa mielikuviisi jonkin kauniin ja tärkeän muiston tai paikan, jossa tunsit onnellisuutta tai turvaa?

Voit antaa kuvalle omat arvosi ja tunteesi? Itse näen vapauden ja rauhan omassa mielentilassani. Näen kauniin niityn, perhosia ja aurinkoa. Itseni näen pitkähiuksisena, silkinkiiltävässä mustassa tukassa. Ympärilläni leijailee turkoosia, hopeaa ja aurani säteilee kirkkautta, pehmeyttä ja naisellisuutta. 3 tapaa lisätä elämäniloa

Voit myös piirtää paperille omat arvosi. Ota esiin kauneimmat kynäsi ja anna mielikuvituksesi kuvittaa sinulle kauniin maiseman tai mielipaikkasi. Lisää kuvaan kaikkea kaunista ja sinulle arvokasta. Anna itsellesi vapaa kädet luoda ja älä takerru mihinkään vanhoihin kaavoihisi.

Yhtä hyvin voit ottaa valokuvia ja vangita kuviisi kaiken kauniin ja sinulle iloa antavan. Voit kuvata luontoa, rakkaitasi, eläimiä tai kauniita maisemia.

Anna itsellesi lupa unelmoida ja ota kuvia unelmistasi. Arvotestejä löydät myös netistä ja voit niillä kokeilla, mikä on juuri sinun arvojasi vastaavia asioita. Kukaan ei kiellä sinua myöskään sparraamasta ystäväsi tai perheenjäsenesi kanssa arvoistanne yhdessä. Arvot ovat meille kaikille eri tavalla merkityksellisiä ja niiden löytämiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa. Arvosi eivät löydy heti. Niitä pitää miettiä tarkkaan.

Oman arvomaailman tunnistaminen ja omien arvojen mukaan eläminen antaa sinulle kuitenkin todella paljon. Se kannustaa sinut hyvään elämään, joka sopii juuri sinulle. Saat arvojesi myötä myös mahdollisuuden löytää itsesi aivan uudella tavalla.

Miten tunnistat omat arvosi?

Voit ottaa vaikkapa kynän ja paperia ja hahmotella itsellesi tärkeimmät asiat.

Mikä motivoi, kannustaa ja innostaa sinua? Mistä saat elämäniloa, voimaa ja rakkautta elämääsi?

Voit tehdä harjoituksen monena päivänä ja illalla esim. kirjoittaa päivän ajatuksesi ylös.

Kiitollisuuspäiväkirjaan voit myös tallentaa ajatuksiasi ja löytää näin arvojasi.

Tunnistamalla omat arvosi löydät omat voimavarasi ja elämäsi alkaa avautua sinulle uudella tavalla. Parempana, antoisampana ja ennen kaikkea elämäniloa tuovana. Miten lisää elämäniloa?

Tästä Ilvesmäen Rouvan verkkokauppaan

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti