Miten lisään energiaa elämääni?

Keinoja energian lisäämiseen

Teetkö tällä hetkellä sitä, mistä tunnet suurta iloa sydämessäsi? Saatko nykyisestä työstäsi onnistumista ja hyvää mieltä? Onko sinun helppo viikonlopun jälkeen palata arjen pyöritykseen? Voit miettiä rauhassa vastauksia näihin kysymyksiin ja laittaa vastauksesi vaikkapa paperille ranskalaisin viivoin. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Mieti asioita, joista saat energia ja listaa näistä kolme tärkeintä. Mieti myös kolme asiaa, jotka vievät energiaa elämästäsi ja listaa myös nämä ylös.

Tarkastele listojasi tarkkaan ja arvioi, mitä mahdollisuuksia sinulla on vaikuttaa molempiin listoihisi. Voitko lisätä elämääsi voimauttavia asioita ja taas toisaalta poistaa energiaa vieviä?

Tarkastele myös ihmissuhteitasi. Saatko enemmän vai oletko usein auttajan ja kuuntelijan roolissa? Uskallatko olla oma itsesi vai pienennätkö itseäsi eri tavoin ja miellytät, jotta et aiheuttaisi hämminkiä. Mitä on hyvä elämä?

Tunnetko, että sinua arvostetaan ja saat esittää omia mielipiteitäsi omana itsenäsi? Voitko olla avoin ja luottaa siihen, ettei sinua tai mielipiteitäsi jyrätä. Kertomus miten Johanna oppi sanomaan ei

Energian taikaa

Kun alat kunnioittaa itseäsi ja annat itsellesi sen arvon, joka sinulle kuuluu huomaat asioiden muuttuvan. Ympäristösi ei muutu vain sinä muutut. Tulet jämäkämmäksi ja annat itsellesi rajat. Rajat, joita muiden ei sovi ylittää ilman lupaasi. Tee joka päivä harjoituksia, joilla saat oman voimasi sinulle itsellesi. Kuvittele itsellesi suojaava viitta, joka antaa energiasi olla omassa käytössäsi ja samalla viitta suojaa sinua ulkopuoliselta energialta.

Tee päivittäin harjoituksia, joista saat iloa ja energiaa. Harrasta sitä, mikä tuottaa sinulle iloa. Liiku luonnossa, meditoi tai anna itsellesi aikaa vain olla. Voit myös tehdä hengitysharjoituksia tai osallistua kurssille, jossa sinua opastetaan opettelemaan rajojesi hallintaa. Vanhalle hyvästit

Nauti elämästä ja sen antamista pienistä onnistumisista. Katsele ja kuuntele rauhassa. Anna itsellesi lupa olla sinä. Olet arvokas juuri sinuna.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti