Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa avoinna 24/7 – Tervetuloa

red roses

Uutta ja upeaa

Rakkaudella ja suurella sydämellä rakennettu Ilvesmäen Rouvan verkkokauppa on nyt saatu auki. Tervetuloa tutustumaan, ihastumaan ja vaikkapa tilaamaan uutiskirjettä. Verkkokauppaani tästä

Kaupassa on runsas valikoima intuitiivisia tulkintoja, valmennuksia, voimavalokuvia sekä energiatuotteita. Kauppani teknisen toteutuksen toteutti ystäväni Juho, joka on AITO-kauppiaana Raumalla. Tässä linkki hänen kauppaansa. Verkkokauppa-alustana minulla on suomalainen Fingu ja tässä linkki, mikäli haluat avata oman verkkokaupan. Saan suosittelustani pienen komission.

Suuri haaveeni siis toteutui ja nyt saan verkkokauppiaana jalostaa ja ideoita uusia kampanjoita, lanseerauksia sekä tuoteuutuuksia.

Kauppaani on tulossa myös tuotemyyntiä myöhemmin. Haaveenani on oma Ilves-korusarja sekä kortteja tai vaikkapa luonnonkosmetiikkaa omalla Ilvesmäen Rouvan brändillä.

Usko unelmiisi – usko itseesi

En tiennyt matkallani ihmisyyteen kaksi vuotta sitten, mitä kaikkea se tuokaan eteeni. Olen avoimin mielin kohdannut uutta ja uskaltanut avata sydäntäni saamaan energiaa kaikesta hyvästä, mitä maailma on minulle tarjonnut. Mitä on hyvä elämä?

Syksyllä valmistun Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi ja julkaisen ensimmäisen oman verkkokurssini. En olisi koskaan edes osannut unelmoida, miten paljon elämäni voi muuttua ja saan tehdä työtäni sydämestäni käsin. Auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja löytämään itsestään oivallusten avulla aivan uusia voimavaroja. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Myös intuitiiviset tulkinnat ovat minulle suunnaton energian ja ilon lähde. On upeaa saada sanoittaa ja tulkita tunteita. Varsinkin rakkaus on tunteista voimallisin ja haluan ripotella sitä ympärille taikapuuterin tavoin.

Tiedän, että polkuni on nyt oikea. Rakastan sanoittaa, valokuvata ja valmentaa. Värien yhdistäminen valmennukseen ja sen näkeminen, miten ihminen oikein hehkuu omissa väreissään antaa minulle valtavasti elämäniloa. Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti