Lemmekkään yön taikaa – Liisan uudet ajatukset

leather cat mask

Liisa päättää heittäytyä korjaamaan avio-ongelmansa kertaheitolla. Puoliso ilmiselvästi on innoissaan uudesta Liisasta. Liisasta, joka heittäytyy sänkykamaripuuhiin täysin rinnoin. Liisaa hymyilyttää; näinkö helppoa on saada seksielämä kuntoon?

Puoliso on ensimmäistä kertaa elämässään hellä ja tarjoutuu tekemään Liisalle kokovartalohieronnan. Omituista, miten moisesta tiukasta Rotary-leijonasta on kuoriutunut kehräävä erotiikan mestari. Puoliso hieroo antaumuksella Liisan jalat, selän ja lopuksi pään.

Voi, miten Liisa nauttii. Ei tämä avioelämä loppujen lopuksi niin karmeaa olekaan. Liisa heittäytyy sänkykamarin kuningattareksi ja peitto pöllyää pitkälle aamuyön tunteihin. Löydä sisäinen tiikerisi – vinkit sinulle

Liisan oivalluksia

Aamulla Liisa keittää kunnon kahvit ja nappaa monivitamiininsa. Liisa huolehtii itsestään ja pitää koko perheenkin ravintolisissä. Liisa uskoo terveellisyyteen ja viime yön jälkeen myös seksin ihoa hoitavaan vaikutukseen.

Liisan silmissä on tuo villi pilke ja kasvotkin hehkuvat. Tuota hehkua ei paraskaan seerumi saa aikaiseksi, tietää nyt Liisa. Puoliso tulee halaamaan Liisaa takaapäin ja Liisa huomaa, että lemmenleikit voisivat jatkua. “Hui sinua Nallekarhuseni, ” toruu Liisa leikillään ja nappaa puolisolleen kuuman suukon suoraan suulle.

Liisaa naurattaa ja kummastuttaa oma olonsa. Voiko oman käytöksen muutos vaikuttaa muihinkin ihmisiin? Liisa on ollut kireä kuin viulunkieli ja seksikin on aikataulutettu illalla saunan jälkeen kello 20.00 tarkalleen ja täsmällisesti on Liisa antautunut petipuuhiin.

Ajatellen uskontoa ja isänmaata. Nyt Liisa ajattelee itseään ja kaikkea hulvatonta siinä sivussa.

Oliko äiti oppeineen väärässä? Eikös panttaaminen ja kiristys olekaan toimivia keinoja parisuhteessa? Liisalle on aina opetettu, miten kunnon ihminen käyttäytyy. Kunnon ihminen ei seksistä tai hellyydestä nauti. Pyh ja pah. Miehet haukutaan kuorossa ja esitellään omat käsityöt ja parhaat leipomukset.

Ei siinä avioliittoon rakkautta tarvita. Pelottelu ja kiristys sen miehen ja naisenkin ruodossa pitää.

Liisa päättää valita toisin

Liisa ajattelee, että hänen kohdallaan ei tämä ketju jatku. Pojilleen hän päättää opettaa, miten tärkeää on rakkaus ja välittäminen. Pojat saavat valita oman tiensä ja kumppaninsa.

Pojilla saa olla jo oma elämä ja omat polkunsa. Liisa ei aio poikien elämään puuttua hyvine oppeineen. Hän vastaa jos kysytään ja silloinkin ajatuksella.

Liisa päättää elää elämäänsä. Itsenään ja omia tarpeitaan kuunnellen. Liisa jatkaa valmennustaan parin viikoin välein ja saa uutta uskoa joka kerta. Liisa rakastaa tehdä harjoituksia ja huomata, kuinka elämä muuttuu omien oivallusten ja ajatusten muuttumisen myötä. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Kaisan tuskainen päivä

Kaisa tuskailee toisaalla oman elämänsä kanssa. Kauniit alusvaattet ja lemmenloitsut ovat valmiina. Unelmien prinssiä ei vain näy. Oma vässykkä olohuoneen nurkassa ärsyttää Kaisaa suunnattomasti. Vässykkä voisi nostaa itsensä sohvannurkasta ja lähteä vaikka lenkille.

Television kaukosäädin on liimaantunut vässykän käteen ja Kaisa tietää, että on turhaa mennä kysymään mitään illan ohjelmasta.

Kaisa miettii, miten elämä meni tähän. Illasta toiseen television katseluun ja sitten nukkumaan. Varovasti omille puolilleen, ettei vain vahingossakaan joudu kosketuksiin. Siitähän voisi seurata vaikka seksiä, räjähtää Kaisa mielessään.

Kaisa tarttuu kännykkäänsä ja tekstaa Ramille. Ihan vain pikku viestin. Arkisen ja mitään lupaamattoman. Rami vastaa oitis. Taitaa siis olla kiinnostut, innostuu Kaisa. Kaisa lisää hieman pilkettä viestiin ja Rami vastaa roisimmin. Tässä on siis erotiikkaa ilmassa, huomaa Kaisa.

Kaisa sopii tapaamisen Ramin kanssa työpaikalle, illan hämärtyessä. Vihdoinkin käyttöä alusvaatteille. Kaisa menee suihkuun. Kuorii, sheivaa ja kosteuttaa. Kihartaa hiuksensa ja meikkaa täyden arsenaalin irtoripsistä kirkkaan punaiseen huulipunaan.

Kaisa huutaa heit kumppanilleen ja astuu kylmään yöhön. Taksia ei viitsi tilata suoraan työpaikalle, kävellenkin ehtii kyllä.

Ramin puuhat kotona

Rami puunaa itseään Kaisaa varten. Mitä ihmettä hän miettii samalla. Tänäänkö on se päivä, kun Kaisa vihdoinkin kaatuu neuvotteluhuoneen pöydälle.

Rami tuntee itsensä tiikeriksi ja koko kulmakunnan kovimmaksi tyypiksi. Kirjaimellisesti. Rami ottaa varmuudeksi sinisen pillerin. Mieskunto ei aina ole parhaasta päästä vaikka jutuista niin voisi päätellä. Oikeasti Ramia hermostuttaa.

Mitäs jos mistään ei tule mitään ja Kaisa kailottaa kaikille Ramin olleen ihan surkea. Talousjohtajan paikka menee sivu suun ja tilalle valitaan joku nuorempi kilpaileva uros. Ramin harveneva tukka hikoaa ja kainalotkin ovat oudon märät.

Voi perkele, nyt pettää dödökin, huomaa Rami. Uudelleen suihkuun ja kello käy. Rami kampaa harvat hiuksensa yli päälaen ja rukoilee kaikkia jumalia mieskuntonsa puolesta. Kaisa on kiihkeä ja vaativa nainen, tietää Rami. Nyt jo sattuu pääkin ja vatsaa kouristaa. Jääkö Ramin rankka lemmenyö saavuttamatta ja pahimmassa tapauksessa vessassa istuen? Maksuton kokeilu

Tarina jatkuu…

Rakkaudella, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti