Löydä sisäinen tiikerisi – vinkit sinulle

Sisäisen tiikerin metsästys

Me naiset olemme monesti liian arkoja näyttämään ja etsimään sisäisen tiikerimme. Sitä tarvitaan silloin, kun sinun pitää olla vahva, pitää puolesi ja tulla kuulluksi.

Ethän halua olla se nurkkaruusu, joka mutisee mielipiteensä vasta tapahtuneen jälkeen. Hihaansa tai ymmärtää vasta kotona, miten se naapurin ilkeä kyylä onnistui pistämään myrkkytikarillaan taas suoraan arkaan paikkaan.

Nyt tarvitsemme avuksesi sisäisen tiikerin. Tuon väsymättömän taistelijasi. Voimasi, joka pelottaa luotasi turhat energiasyöpöt ja aikavarkaat. Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Tiikerisi herää, kun oikeuksiasi poljetaan. Rakasta ihmistäsi suotta nujerretaan tai sinua yritetään tekemään taas ne muidenkin ylityöt. Sen, joka luistelee häikäilemättä parhaalle paikalle kokouksessa ja nappaa kunnian sinun tekemästäsi työstä. Työstä, jonka teit vielä ilmaiseksi, pitäähän sitä nyt työnantajaa kunnioittaa.

Tiikerisi on se voima, joka sinulla jo on. Tiikeri on kesyttämätön sisimpäsi. Olet vain haudannut sen kaiken “kiltin tytön” – moskan alle. Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Miten tiikerisi herää ja karjahtaa?

Se tapahtuu hyvin helpolla tavalla. Vedät ympärillesi rajat ja lakkaat elämästä muiden elämää. Puoliso kyllä osaa kotona keittää perunat ja lapset pääsevät omin voimin kouluun. Jos kumppani nyykähtää nälkään tai lapset eivät löydä kouluun, voit vain onnitella itseäsi.

Seuraavalla kerralla puoliso osaa mennä kauppaan ja ottaa sopivat einekset, lapset ehtivät ajoissa kouluun ja ruuhkavuosien kunniaksi sinulle annetut omat vanhempasi selviävät päivästään ilman ambulanssia.

Suurin este tiikerin löytymiselle on oma mielesi. Kokeile ja uskalla. Hellitä otteesi hetkeksi, heittäydy sohvalle tai mene kävelylle. Kas, maailma ei kaatunut. Ei edes heilahtanut.

Murinaa tankkiin makuuhuoneessa

Lukitse makkarin ovi, heitä pois arkiset ajatukset ja yllätä kumppanisi. Se ainainen mörrikkä pelikonsoli kädessään. Tehkää jotain hurjaa, jännää ja ennenkuulumatonta. Tilaa seksilelu, hanki kunnon liukasteet. Miten lisää säpinää makuuhuoneeseen – 3 ravintolisää avuksesi

Laita pyörimään erotiikkaa koneeseen Huvila ja Huussin tilalle. Saattaa se mörrikkäkin innostua, tarrata kiinni ja karjahtaa; nyt mennään eikä meinata. Tästä luonnollista apua tiikerillesi.

Aikuisilla on oikeus olla hulvattomia, oikeus olla leikkisiä. Oikeus omaan seksielämään ja sen suomiin iloihin. Seksuaalisuus on kahden kauppaa ja sisäinen tiikerisi hyrrää ilosta, kun sitä oikein silitellään ja kauniiksi kehutaan. Tee niin myös toiselle. Ole hellä ja kannusta. Kehu ja kiitä. Me kaikki tarvitsemme hyväksyntää ja hellää katsetta. Myös yksin voi pitää hauskaa, sooloseksikin on välillä oikein napsakka vaihtoehto. Vaikka olisi parisuhteessa tai ei. Jos meno äityy hurjaksi ja nivelet paukkuvat, niin tästä apua.

Sisäinen tiikeri on sinun supervoimasi

Voit kuvitella itsellesi tiikerin asun tai voiman, kun tarvitset todellista ylivaltaa. Kun joku nujertaa sinua ja talloo ylitsesi. Silloin otat käyttöösi superviittasi ja luot katseen, joka antaa ymmärtää. Ymmärtää, että sinulla on voimaa, tahtoa ja halua toteuttaa omat juttusi.

Kun uskot itseesi ja alat olla voimasi piirissä, alkaa tapahtua kummia. Kassajonossa sinua ei kiilata, kaupassa saat erinomaista palvelua, jopa flirttiä alkaa olla ilmassa. Ympärillesi tulee uusia, kiinnostavia ihmisiä. Saat elämääsi uutta hehkua. Villiä katsetta, joka kertoo ettei elämäsi ole ihan niin tavallista. Mur!

Tein juuri sinulle valmennuksen Sisäinen Tiikeri – TILAA se tästä

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti