Mitä sitten tapahtuikaan? Liisan paheet risteilyllä

heart shaped red neon signage

Liisa elää superterveellistä elämää ja postaa someensa vain päivän herkku-smoothiet sekä tyttöjen kanssa nautitut kevyet salaattilounaat. Eihän sitä nyt painon sovi nousta tai jonkun nähdä Liisaa laivan kaupassa ostamassa isoa Tobleronea sekä jättipakkausta salmiakkia.

Liisa tunkee ostoksensa nopeasti kassiinsa, mitähän ne työkaveritkin sanoisivat jos näkisivät Liisan puuhat. Pojillehan Liisa on toki viemässä suklaata ja isännälle konjakkia. Pitäähän sitä puolison saada lämmikettä hirvimetsällä. Pikkuisen vaan ja tarjoaahan sitä sitten omasta taskumatistaan toisillekin. Jahtipäällikkö kun on, eihän sitä pikkukaupungissa voi oman pankinjohtaja muuta ollakaan.

Liisa pääsee hyttiinsä ja suorastaan repii suklaan auki. Miten hyvälle maistuukaan suklaa. Liisa haukkaa jättipalan ja kellahtaa sängylle. Onneksi tuli varattua oma hytti, Kaisaa hän ei ainakaan olisi halunnut samaan hyttiin. Liisa tietää Kaisan villit menot ja uhraa ajatuksen Kaisan kotona odottavalle vässykälle. Kippis ja kulaus, vässykälle.

Liisa nappaa konjakkipullon auki ja hörppää kunnon siivut. Konjakki lämmittää ihanasti vatsassa. Puoliso saa ostaa konjakkinsa mistä tykkää, hirvimetsälle sopii kyllä huonompikin laatu.

Liisa syö onnellisena suklaata ja nauttii tiukkaan tahtiin pikku siivuja konjakkia. Liisan treenattuun olemukseen iskee konjakki ja suklaa huumaavasti. Tuntuu niin hyvälle ja lämpöiselle. Liisa kääriytyy pehmeään untuvapeittoon ja päättää ottaa pienet nokoset.

Liisa nukkuu Ruususen untaan aamuun asti. Näin se meni Liisan risteily. Liisan valinnat elämässä

Rami istuu baarijakkaralla yökerhossa

Ramia alkaa jo väsyttämään. Ei keski-ikäinen enää jaksa riekkua aamuyön tunneille baarissa. Rami päättää tilata vielä illan viimeisen drinkin. Ei kiinnosta Ramia naiset tänään. Kaisan koppava kohtelu ja tympeät mulkaisut ovat jääneet kirkkaasti Ramin muistiin.

Hetkinen, Ramin katse kiinnittyy tanssilattialla olevaan tilintarkastaja Tomiin. Tomi on tullut talousosastolle vasta viime kesänä ja Rami ei ole ennen ollut kiinnostunut koko tyypistä.

Nyt Rami ei saa silmiään irti Tomin kiinteästä takapuolesta ja laivan keinuvasta liikkeestä. Miten voikin olla mies noin kaunis? Sopusuhtainen ja kiinteä? Solakka ja tanssikin on täydellistä.

Rami pelästyy tosissaan. Nytkö se iski? Kauan pelätty ja jo lapsena varoiteltu kiinnostus toisiin miehiin. Rami juo salmiakkikossunsa yhdellä kulauksella ja tilaa kiireesti uuden.

Ramia pelottaa ja kiinnostaa samaan aikaan. Rami ei saa katsettaan irti Tomin sulavasta tanssista.

Kaiken kukkuraksi Tomi näyttää tulevan samalle baaritiskille tilaamaan juomaa. Valkoviiniä. Rami tarjoutuu maksamaan. Tomi kiittää nauraen ja miten kaunis voikaan olla nuoremman miehen hymy.

Ramia pyörryttää. Tomi silittää Ramin kättä ja sillä hetkellä Rami tietää rakkauden tunteen. Se valahtaa koko voimallaan miehen olemukseen. Tätähän hän on odottanut koko elämänsä. Kieltänyt ja kaikin tavoin korostanut miehisyyttään. Lainelautaillut, kiipeillyt korkeimmat vuoret ja metsästänyt viattomia eläimiä safarilla.

Aamulla Rami herää hytissään. Katsellen kauneinta, mitä on koskaan nähnyt. Tomin pitkät ripset kaareutuvat kauniisti poskille. Tomi avaa silmänsä ja hymyilee valkoisella hammasrivillään Ramille.

Ramia itkettää, nyt vain taivas on avoinna hänen suunnitelmilleen. Risteily ja kuuma yö hytissä ovat saaneet Ramin pään täysin pyörälle.

Miten ihmeessä tästä voit jatkaa eteenpäin? 3 syytä tulla Ilvesmäen Rouvan Intuitiiviseen valmennukseen

Tarina jatkuu…

Rakkaudella, Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti