Ylistys naiseudelle – löydä upea itsesi

Mitä valmennus sisältää

3 kerran valmennuspaketti, jossa keskitymme sinun sisäisen hyvänolosi ja sitä kautta myös ulkoisen itsevarmuuden vahvistamiseen. Valitsemme sinulle tärkeän aihealueen ja oivallusten kautta löydämme sinun oman, upean voimasi.

Käymme läpi voimavärisi, osaamisesi ja päivitämme uskomuksesi tähän hetkeen. Käytän oppimiani ratkaisuvalmennuksen keinoja, intuitiota sekä sinun omaa tietoasi itsestäsi. Valmennus antaa sinulle työkalun loistaa oman elämäsi tähtenä ja tuen sinua löytämään naisellisen vahvuutesi. Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Valmennus voidaan toteuttaa etänä tai Porin keskustassa livenä. Yhden valmennuskerran kesto noin tunti. Tilatessasi valmennuksen, saat minulta vahvistuksen sähköpostiisi.

TILAA valmennus tästä

Mitä saan valmennuksesta?

Saat roppakaupalla itseluottamusta, omia värejäsi upeaan hehkuusi ja uutta ajattelua mieleesi. Valmennus on sinulle uutta luovaa ja vanhaa poistavaa elämästäsi. Mitä on hyvä elämä?

Tunnet itsesi rohkeammaksi ja saat uutta itsevarmuutta koko olemukseesi. Sinusta tulee sinä, upea nainen loistossasi. Meillä jokaisella on lupa loistaa omana, ainutkertaisena itsenämme.

Etsimme sinulle yhdessä sinun olemuksesi kauneimmat kohdat ja teemme niistä näkyviä. Saat olla itsesi, arvokas ja ainutlaatuinen. Kuljen rinnallasi ja opastan sinua. Yhdessä saamme muutoksen aikaan. Tule mukaani. Ajatuksia elämästä – mitä elämä antaa?

Upea mahdollisuus sinulle

Olen tehnyt tämän valmennuksen oman matkani ja kokemukseni kautta. Haluan auttaa sinua matkallasi naiseuteen. Olen kokenut, mitä on mitätöinti ja oman naiseuden ja herkkyyden peittäminen. Olen kirjoittanut paljon naisellisuudesta, herkkyydestä sekä oman voiman löytämisestä.

Olen oppinut hyväksymään itseni ja sen kautta myös muiden ajatuksia ja arvoja. Tunnen omat voimavarani ja tiedän, miten käyttää hyväksi vahvuuksiani. Haluan opettaa tämän myös sinulle. Matka omaan voimaan

Valmennus on täysin luottamuksellista ja luon meille oman turvallisen ympäristön. Luottamus on avain tämän matkan onnistumiseen ja valmentajana tärkein tehtäväni on olla läsnä, kuunnella ja oivalluttaa sinua.

Minua on valmentajana kiitetty siitä, että olen turvallinen ja osaan luoda ympäristön, jossa valmennettavan on helppo olla oma itsensä. Itse tunnen valmennuksen olevan sydämenlahjani ja saan suurta iloa onnistuessani.

Voit olla turvallisin mielin matkallasi, ohjaan ja kuljen rinnallasi.

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti