Upea mahdollisuus nyt saatavilla – lue lisää!

Ilvesmäen Rouva kuvassa kirjavalla matolla

Ilvesmäen Rouva tarjoaa sinulle nyt jotain ihan uutta!

Nyt voit kokeilla kanssani ratkaisukeskeistä valmennusta yhden kerran maksutta. Näin saat mahtavan tilaisuuden siihen, sopiiko sinulle tämä valmennus? Voit myös sparrailla kanssani, mikä olisi se juuri sinun juttusi, mihin valmennus voisi sinua auttaa.

Et siis sitoudu mihinkään, ainoastaan laitat minulle viestin ja voimme sopia miten teemme maksuttoman kokeilukerran. Voimme jutella ihan puhelimessa tai sitten sopia etätapaamisen Teamsin kautta. Tästä voit ladata Teams-sovelluksen.

Valmennusta ei tarvitse jännittää tai pelätä, ohjaan sinua ja olen kuuntelevana korvana. Läsnä, tässä ja nyt. Sinua varten. Tervetuloa valmennukseeni – apua moneen elämäntilanteeseen

Mitä voimme valmentaa kanssasi?

Voimme käsitellä sinun omaa elämääsi ja siinä olevia haasteita. Valmentaa voi hyvin erilaisia asioita. Valmennuksessa voimme käydä läpi tunteita, parisuhdetta, sinkkuutta, terveyttä, tulevaisuutta, menneisyyttä, ajanhallintaa, raha-asioita ja vaurastumista, työelämää tai miten haluat esimerkiksi elämääsi jotakin uutta ja elämäniloa tuovaa.

Valmennus on siitä hieno, että monesti polkusi matkan varrella muuttuu. Huomaat jo elämässäsi olevat hyvät asiat ja jopa mahdollinen parisuhteesi voi muuttua paremmaksi. Kukaan muuhan ei muutu kuin sinä omien oivallustesi myötä.

Olen oppaasi ja kanssakulkijasi oivalluttaen sinua kohti päämäärääsi. Yhdessä pohdimme erilaisten harjoitusten, tehtävien ja keskustelujen kautta juuri sinun tilannettasi ja miten voin auttaa juuri sinua saamaan esimerkiksi unelmiesi parisuhteen. Rakkautta lisää – miten saan elämääni rakkautta?

Voit vain saada, et menettää mitään jos kokeilet kanssani valmennusta

Ole siis yhteydessä ja keskustelemme, miten juuri sinä voisit saada elämääsi haluamaasi asiaa tai ihmissuhdetta. Minulla on paljon kokemusta erityylisistä valmennuksista ja osaan hyvin arvioida, mikä sopii juuri sinulle.

Voit luottaa minuun, olet hyvissä ja luotettavissa käsissä. Olen vaitiolovelvollinen kaikista keskusteluistamme ja en kirjaa ylös mitään valmennuksen aikana. Kaikki perustuu sinun tarpeisiisi ja minä olen rinnallasi opastajana. Elämäsi uuteen hehkuun – miten?

Rakkaudella

Anne

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje niin saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista, uutisista, kilpailuista sekä paljon vinkkejä sähköpostiisi!

Jätä kommentti